Wentelteefjes met jam en kaneel
Fase 1
Wentelteefjes met jam en kaneel
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Klop het ei los in een diepe schaal. Voeg de kaneel toe en roer goed door. Wentel nu de sneetjes één voor één door ei-kaneelmengsel. Verhit de boter in een pan en bak de sneetjes rondom bruin. Besmeer met de aardbeienjam en bestrooi eventueel nog met wat extra kaneel.
Tip: Heb je nog ei-kaneelmengsel over? Giet die dan tijdens het bakken over de sneetjes.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle witbrood
- 3 tl PS. food & lifestyle aardbeienjam
- 1 ei
- 1 tl roomboter
- ½ tl kaneel
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
318 Kcal | |
Vet | 17,1 g |
Koolhydraten | 6,9 g |
Eiwitten | 21,7 g |
Schrijf uw eigen review