Winkelwagen
Terug

Zalm teriyaki met mango-komkommer salade

Fase 3
Zalm teriyaki met mango-komkommer salade
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
20%
Bereiding
Snijd de komkommer en mango in kleine stukjes en hak de rode peper fijn. Meng de sesamolie, sojasaus, gember- en knoflookpoeder en de helft van de rode peper in een schaaltje en marineer de zalm minimaal 10 minuten. Kook ondertussen de zilvervliesrijst gaar. Verhit een pan en bak daarin de zalm tot de gewenste gaarheid is bereikt. Meng de komkommer, mango, overgebleven rode peper en olijfolie met elkaar. Verdeel de zilvervliesrijst over een bord, samen met de zalm en mango-komkommersalade. Garneer met de sesamzaadjes.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalm
  • 50 g zilvervliesrijst
  • 150 g komkommer
  • 100 g mango
  • 1 tl sesamzaadjes
  • ½ rode peper
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • ½ el sesamolie
  • ½ el extra vierge olijfolie
  • Snufje gemberpoeder
  • Snufje knoflookpoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
544 Kcal
Vet 29,8 g
Koolhydraten 30,6 g
Vezels 4,2 g
Eiwitten 35,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zalm teriyaki met mango-komkommer salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.