Winkelwagen
Terug

Zalmfilet met courgette en rucola

Fase 1
Zalmfilet met courgette en rucola
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de tomaat in partjes en de courgette in plakjes. Breng de zalmfilet en courgette op smaak met peper en zout. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en bak de zalm tot de gewenste gaarheid is bereikt. Verhit ondertussen de overige olijfolie in een andere pan en bak de courgette plakjes circa 5 minuten. Serveer de zalmfilet met de courgette, tomaat en rucola. Besprenkel met het citroensap en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met wat sesamzaadjes.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 50 g courgette
  • 50 g tomaat
  • 20 g rucola
  • 1 tl citroensap
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
368 Kcal
Vet 24,5 g
Koolhydraten 4,1 g
Vezels 1,5 g
Eiwitten 32,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zalmfilet met courgette en rucola
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.