Winkelwagen
Terug

Zalmfilet met tomaat-avocado salsa

Fase 1
Zalmfilet met tomaat-avocado salsa
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de komkommer, tomaat en avocado in stukjes, de lente-ui in ringetjes, pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Breng de zalmfilet op smaak met peper en zout. Verhit de roomboter in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de zalmfilet toe en bak tot de gewenste gaarheid. Meng de komkommer, tomaat, avocado, lente-ui en peterselie in een kom. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met de olijfolie en het limoensap. Schep goed door elkaar en serveer met de zalmfilet.
Ingrediënten
  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g komkommer
  • 100 g tomaat
  • ½ avocado
  • ½ lente-ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl limoensap
  • ½ el ongezouten roomboter
  • ½ el extra vierge olijfolie
  • 1 takje verse peterselie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
483 Kcal
Vet 35,3 g
Koolhydraten 6,6 g
Vezels 4,5 g
Eiwitten 32,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zalmfilet met tomaat-avocado salsa
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.