Bereiding
Meng de zalm, komkommer, rode peper, limoenrasp, koriander en lente-ui en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de zalm door
middel van de portioneerring over 4 borden. Garneer met een blaadje koriander. Breng de tartaar op smaak met limoensap, peper en zout.
Let op: dit is een voorgerecht. Neem nog wel een PS. food & lifestyle product voor een volwaardige maaltijd. Lekker op de PS. food & lifestyle toast bijvoorbeeld.
Tip: Als je geen portioneerring hebt kun je de tartaar ook gewoon in een kopje doen, goed aandrukken en omkeren op het bord.
Ingrediënten
- 200 g zalm in blokjes van ½ cm
- ½ komkommer geschild, zaadlijsten verwijderd, in blokjes van ½ cm
- 1 rode peper, in dunne reepjes
- 1 limoen, uitgeperst schil geraspt
- 1 bakje koriander, blaadjes gesneden, paar blaadjes achterhouden voor garnering
- 1 lente-uitje, in ringetjes
- Peper
- Zout
- Extra: portioneerring
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
107 Kcal | |
Vet | 7,0 g |
Koolhydraten | 0,9 g |
Eiwitten | 10,0 g |
Schrijf uw eigen review