Winkelwagen
Terug

Zwarte quinoa salade met garnalen, avocado en tuinerwten

Fase 3
Zwarte quinoa salade met garnalen, avocado en tuinerwten
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereidingswijze salade: Kook de tuinerwten circa 5 minuten in een ruime hoeveelheid water, giet af en spoel onder koud stromend water. Verhit ondertussen in de koekenpan de olie, fruit 1 teentje knoflook aan en voeg de garnalen toe en bak circa 2-3 minuten. Meng de tuinerwten, sla, komkommer en garnalen door de quinoa. Verdeel de avocado eroverheen. Serveer met de yoghurt bieslook dressing. Bereidingswijze yoghurt bieslook dressing: Meng de yoghurt met 1 teentje knoflook. Breng op smaak met bieslook, citroensap, peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 opscheplepel gekookte zwarte quinoa
  • 150-200 g garnalen
  • 50 g Griekse yoghurt
  • 100 g komkommer in stukjes
  • 100 g ijsbergsla in reepjes
  • 50 g tuinerwten
  • 1/2 avocado in reepjes
  • 1 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1 tl citroensap
  • Verse bieslook, fijngehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
688 Kcal
Vet 33,1 g
Koolhydraten 40,2 g
Eiwitten 46,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwarte quinoa salade met garnalen, avocado en tuinerwten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.