Artikelen 

Wil je meer weten over een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon? Onze diëtisten vertellen je graag meer.

 

De positieve gezondheidseffecten van munt, gember en kurkuma
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Verse munt wordt al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering. Maar niet alleen munt, ook gember en kurkuma brengen vele gezondheidsvoordelen met zich mee.

Mijn ervaring met de nieuwe productlijn PS. life
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Zoals jullie misschien wel doorhebben ben ik erg enthousiast over eigenlijk alle producten uit het assortiment van PS. life. De producten zijn verantwoord, gezond én lekker.

Willemijn’s blog: 4. 'En hoe nu verder?'
PS. food & lifestyle

Inmiddels ben ik zo'n 3 maanden verder in mijn stabilisatiefase. Ondanks dat het mij lukt om enigszins stabiel te blijven, is het niet iets wat vanzelfsprekend gaat.

Willemijn’s Blog: 3. ‘Happy new me’?
PS. food & lifestyle

Wauw wat een jaar was 2021 voor mij! Zoals ik mijn vorige blog al afsloot, ik moest kennis maken met een nieuwe ik! Ben ik er nu al? Is mijn reis nu klaar? Ben ik blij met mijn nieuwe ik?

In 5 stappen van je snack-attacks verlost
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Onweerstaanbare trek in iets zoets, hartigs of juist een vette snack. Waar komt die snack-attack vandaan en nog belangrijker: hoe voorkom je het?

Willemijn’s Blog: 2. 'Is dit wel gezond?'
PS. food & lifestyle

O, wat heb ik bovenstaande vraag in het begin veel gehad vanuit mijn omgeving. Mensen vergeleken PS. food & lifestyle programma vaak met een crashdieet en niet met een gezonde levensstijl.

Met PS. food & lifestyle je doel bereiken én behouden
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Bij het PS. food & lifestyle programma focussen we juist op het aanleren van een gezond eetpatroon, met veel eiwitten en weinig koolhydraten.

10 tips om het beruchte jojo-effect te doorbreken
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Het jojo-effect is een negatieve bijwerking van te snel en te veel afvallen. Het ontstaat vaak door het volgen van strenge crashdiëten, waarbij er sprake is van een drastische vermindering van de calorie inname.

Laad meer berichten