Winkelwagen

Handige en voor een gezonder leven!

Onze diëtisten leren je meer over een gezonde en koolhydraatarme levensstijl.

Wat kan een voedingscoach voor jou betekenen?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Kan ik het alleen of heb ik hulp nodig? Dit vragen veel mensen zich af op het moment dat zij aan de eerste, of misschien zoveelste, dieetpoging beginnen.

Koolhydraatarm weekmenu: maximaal 7 ingrediënten
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Heb je een drukke week voor de boeg en weinig tijd om in de keuken te staan? Geen zorgen! Ook met weinig ingrediënten kun je een lekkere én verantwoorde avondmaaltijd op tafel zetten. Wij hebben een heerlijk weekmenu voor je samengesteld met recepten die maximaal 7 ingrediënten bevatten. Ideaal toch?

De 10 groenten met de minste koolhydraten
PS. food & lifestyle

Bij het PS. food & lifestyle programma houden wij rekening met zowel de koolhydraten als de Glycemische Index. Wat zijn de 10 groenten met de minste koolhydraten?

Koolhydraatarm weekmenu: lente
PS. food & lifestyle

Het is weer lente! Het zonnetje schijnt weer wat vaker, de dagen worden langer en we krijgen weer meer behoefte aan frissere gerechten. Dit weekmenu bevat heerlijke verantwoorde gerechten die ook nog eens makkelijk te bereiden zijn.

Welke thee zorgt voor een minder opgeblazen gevoel?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Bij spijsverteringsklachten worden vele verschillende soorten kruidenthee ingezet. Een klacht die je vaak terug hoort komen is een opblazen gevoel. Om deze klacht te verhelpen wordt vaak gember, munt of kamille ingezet.

Afvallen zonder hongergevoel: 5 tips
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Het is een misvatting dat gewicht verliezen samengaat met jezelf uithongeren. Om succesvol gewicht te kunnen verliezen is het namelijk belangrijk dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt én geen hongergevoel ervaart. Je hoeft niet per se minder te eten, maar anders.

10 tips om het beruchte jojo-effect te voorkomen
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Het jojo-effect is een negatieve bijwerking van te snel en te veel afvallen. Het ontstaat vaak door het volgen van strenge crashdiëten, waarbij er sprake is van een drastische vermindering van de calorie inname.

Geef je metabolisme een boost!
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

“Vroeger kon ik eten wat ik wou zonder maar één gram aan te komen, nu kijk ik enkel nog maar naar het eten en kom ik al een kilo bij!” Een vertraagde stofwisseling, een frustratie voor velen van ons.

8

van de

464

weergegeven

Laad meer berichten