Winkelwagen

Handige en voor een gezonder leven!

Onze diëtisten leren je meer over een gezonde en koolhydraatarme levensstijl.

Koolhydraatarm weekmenu - maximaal 7 ingrediënten
PS. food & lifestyle

Ook met weinig ingrediënten kun je een gezonde, koolhydraatarme maaltijd op tafel zetten. Benieuwd hoe? Bekijk dan dit weekmenu.

Starten met een gezonde levensstijl - 11 tips
PS. food & lifestyle

Ga je starten met een gezonde levensstijl? Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Lunches to go
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

Wij geven je een paar lekkere PS. food & lifestyle proof opties om snel en makkelijk een lunch klaar te maken die je mee kunt nemen naar je werk.

Koolhydraatarm weekmenu: in 20 minuten klaar
PS. food & lifestyle

Is je vakantie voorbij en heb je nog moeite om opnieuw in je gezonde ritme te komen? Probeer dan eens dit heerlijke, koolhydraatarme weekmenu!

Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken
Ayla Steegs-Janssen, Diëtist PS. food & lifestyle

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Wat is het ketogeen dieet?
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Een ketogeen dieet bevat heel weinig koolhydraten, waardoor je lichaam effectief vet gaat verbranden. Het PS. food & lifestyle programma werkt ook volgens dit principe.

Supplementen slikken, overbodig of niet?
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Gezond eten is natuurlijk de basis om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Alleen blijkt het in de praktijk lastig om elke dag de optimale hoeveelheid micronutriënten op te nemen. Enerzijds eten we nu eenmaal niet elke dag perfect, anderzijds is de concentratie voedingsstoffen in bijvoorbeeld groenten en fruit de afgelopen decennia ook afgenomen.

Afvallen met injecties: wondermiddel of toch niet?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Het zal de afgelopen maanden waarschijnlijk niet aan je voorbij zijn gegaan. Er is een afvaltrend gaande waarbij men injecties gebruikt om in een korte periode veel te kunnen afvallen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar is dat het ook?

8

van de

460

weergegeven

Laad meer berichten