Winkelwagen

Handige en voor een gezonder leven!

Onze diëtisten leren je meer over een gezonde en koolhydraatarme levensstijl.

Tips voor tijdens de paasdagen
PS. food & lifestyle

Tips voor tijdens de paasdagen, zodat jij verantwoord Pasen door kunt brengen. Vol tips met lekkere, koolhydraatarme recepten.

6x recepten voor Pasen
PS. food & lifestyle

Wij hebben de lekkerste recepten bij elkaar gezocht en geven je zes heerlijke paasrecepten ter inspiratie. Alle recepten zijn prima geschikt voor de paasbrunch en om te delen met de hele familie. Vrolijk Pasen!

Te druk om gezond te eten?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Een gezond voedingspatroon vergt veel tijd en inspanning, toch? Of valt dit stiekem best mee? Veel mensen zijn ervan overtuigd dat een gezond voedingspatroon meer tijd in beslag neemt. Maar is dit een excuus of is het de realiteit?

Is zout echt zo’n boosdoener in je voedingspatroon?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Zout staat vaak in een kwaad daglicht. Het zou de bloeddruk laten stijgen en op de lange termijn zorgen voor hart- en vaatziekten. Aan de andere kant hoor je ook steeds meer positieve verhalen over zout. Hoe zit dit precies?

Koolhydraatarm weekmenu lente!
PS. food & lifestyle

Wist je dat de groentes van het seizoen de stoffen bevatten die je lichaam op dat moment nodig heeft? Klinkt best logisch, toch? Daarom vonden wij het wel tijd voor een weekmenu met allerlei heerlijke lentegroenten.

Medicatie en afvallen, een moeilijke combinatie?
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Medicijnen hebben verschillende bijwerkingen en sommige hiervan hebben direct invloed op je gewicht. Bijvoorbeeld vocht vasthouden of een sterkere eetlust.

Cellulite: de fabels en feiten
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Cellulite is volledig onschuldig, maar misschien ben je er niet zo blij mee. De meerderheid van de vrouwen heeft er last van. Lees hier wat je aan cellulite kan doen!

5 tips om verstopping tijdens het afvallen te voorkomen
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Een veel voorkomend darmprobleem is obstipatie, in de volksmond ook wel verstopping genoemd. Je kent het wel. Je zit op de wc, maar er komt niets....

8

van de

451

weergegeven

Laad meer berichten