Artikelen 

Wil je meer weten over een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon? Onze diëtisten vertellen je graag meer.

 

10 Tips: verantwoord en lekker gourmetten tijdens de feestdagen
Gitte Smolders, Diëtist PS. food & lifestyle

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de gourmetstellen weer tevoorschijn worden gehaald.

Nieuw! In balans blijven met de producten van PS. life
PS. food & lifestyle

Met onze nieuwe producten van PS. life, willen we juist dat stukje ‘in balans blijven’ makkelijker maken. Met lekkere granola’s, muesli’s, pasta’s, wraps, crackers en broodbakmixen is er voor ieder wat wils!

Kan voeding je stemming beïnvloeden?
Gitte Smolders, Diëtist PS. food & lifestyle

Iedereen heeft wel eens last van stemmingswisselingen, ook wel ‘mood swings’ genoemd. Je bent in een goede bui en voor je het weet slaat plots je hele stemming om naar boosheid of verdriet. Soms zonder enige aanleiding. Klinkt herkenbaar, niet waar?

Center van de maand november: Home 4 foodies
PS. food & lifestyle

Deze maand feliciteren we Sandra, haar center Home 4 foodies is uitgeroepen tot het PS. food & lifestyle center van de maand november ’21.

We zijn live! PS. food & lifestyle
PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal.

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!
PS. food & lifestyle

Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren? Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

De R zit weer in de maand
PS. food & lifestyle

In de maanden september tot en met april wordt ons vaak aangeraden om te werken aan een verhoogde weerstand door het versterken van ons immuunsysteem. De maanden met de R staan bekend als de maanden waarin wij wel wat extra vitamines kunnen gebruiken.

Met deze tips geef je jouw gelukshormonen een boost!
Hylke Boelens, Diëtist PS. food & lifestyle

Je hormoonproductie heb je grotendeels zelf in de hand omdat deze in grote mate afhankelijk is van je levensstijl. Dat betekent dan ook dat jij door: gezonder te leven > positieve invloed uitoefent op je hormonen > die jou weer een goed gevoel geven.

Laad meer berichten