Winkelwagen
Terug
31 mei 2018

Center van de maand juni 2018: La Peau Satin Culemborg

La Peau Satin Culemburg is PowerSlim center van de maand juni 2018.

La Peau Satin heeft ruim 2,5 jaar een filiaal in Culemborg. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het gezellige en praktische winkelcentrum Parijsch, waar op nummer 20 La Peau Satin is gevestigd.

Sandra van Unen en Cyrelle den Hartog werken er met veel plezier. Hoe kan dat ook anders? Er bestaat geen mooier vak dan dat van vitaliteitscoach. Dagelijks maken ze mensen blij met hun 'nieuwe ik' en zien ze hun klanten met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit lopen.

Het leefstijlprogramma PowerSlim is voor ons het uitgangspunt. Sandra en Cyrelle dragen het programma enthousiast uit. Volg je het PowerSlim programma, dan ga je niet zozeer minder, maar anders eten: dagelijks kun je genieten van 3 gezonde maaltijden en 3 lekkere tussendoortjes. Je eet volop groenten en ook vlees, kip en vis horen op het menu. Als coach kun je het verschil maken en dat overkomt Sandra en Cyrelle regelmatig.

Als coach draag je natuurlijk kennis over aan je klanten, maar je motiveert ze ook en bent een steun in de rug op momenten dat ze het lastig hebben. Hoe mooi is het dan als klanten hun doel bereiken en:

  • Weer een kanotocht kunnen maken;
  • Met hun kleinkinderen kunnen fietsen;
  • De spijkerbroek van voor de zwangerschap weer dicht kan;
  • Op de dag dat ze 25 jaar getrouwd zijn nog in hun trouwjapon/pak passen;
  • Fitter zijn en meer zelfvertrouwen hebben.

Wil je meer weten over PowerSlim? Sandra en Cyrelle nemen graag de tijd voor je. Daarom is het handig vooraf een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor bellen: 0345 724905 of een email sturen naar: info@lapeausatin.nl.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht