Winkelwagen
Terug
9 maart 2018

Center van de maand maart 2018: Inside Life

Inside Life in Zetten is PowerSlim center van de maand maart 2018. "Samen stap voor stap naar je streefgewicht."

Ik ben Suzanne van de Craats, gediplomeerd Voedingsdeskundige en uw persoonlijke PowerSlim afslankcoach in Zetten en omgeving.

Ervaringsdeskundige

Toen er de afgelopen jaren ongemerkt wat kilo’s bij waren gekomen, ging ik op zoek naar een verantwoorde manier om af te vallen. Begin 2015 kwam ik in aanraking met het PowerSlim programma en daarmee bereikte ik zelf succesvol mijn streefgewicht.

Ik voelde me vol energie en super enthousiast over PowerSlim, daarom besloot ik zelf een center op te richten. Ik breng mijn enthousiasme en kennis graag over op mijn klanten en motiveer ze hiermee om een gezond gewicht te behalen en behouden. 

PowerSlim

Het PowerSlim afslankprogramma is erg prettig om mee te werken. Het is goed in te passen in het dagelijkse (gezins)leven en het ruime aanbod aan diverse producten maakt dat er voor iedereen wel iets lekkers verkrijgbaar is. Een voordeel is dat mijn cliënten met “normale” voedingsmiddelen kunnen afvallen zoals de diverse broodsoorten, rijst, pasta’s en dat het gebruik van groenten en vlees of vis is toegestaan. Hierdoor is de overgang naar een gezonde levensstijl al voor een groot deel gemaakt. 

Jouw coach

Bij Inside Life sta jij als klant centraal. Na een uitgebreid intakegesprek ga je aan de slag met het starterspakket. Tijdens onze wekelijkse gesprekken vind ik het belangrijk om voldoende tijd te nemen om je week door te nemen en de successen en valkuilen te bespreken. Ook buiten onze afspraken om ben ik altijd bereikbaar voor vragen, tips en motivatie bij moeilijke momenten. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelen behaald worden. Je zult op een gezonde manier afvallen en je weer lekker in je vel voelen. Nadat je je streefgewicht bereikt hebt, blijf ik je nog een jaar begeleiden.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan een mail sturen naar suzanne@insidelife.nl of mij bellen op 06-28546711 

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht