Winkelwagen
Terug
1 april 2021

Center van de maand april: Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid

Deze maand feliciteren we PS. food & lifestyle coach Dorry van Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid in Beesel, haar center is deze maand benoemd tot het PS. food & lifestyle center van de maand april 2021.

Deze maand feliciteren we Dorry, haar PS. food & lifestyle center Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid in Beesel is uitgeroepen tot het PS. food & lifestyle center van de maand april 2021. 

Mijn naam is Dorry, ik ben 54 jaar en onlangs heb ik mijn 5 jaar PS. food & lifestyle coach jubileum gevierd! Mijn doel was, en is nog steeds om mensen bewust te laten worden wat voeding en mindset met je doet. En daarbij natuurlijk een mooi resultaat te behalen!

Naast gecertificeerd PS. food & lifestyle coach ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente, orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, trainer hormoonfactor en Powerwalk-trainer. Ik blijf mezelf continu prikkelen door workshops omtrent leefstijl en voeding te volgen. Ik vindt dit zo super interessant!

In de afgelopen 5 jaar heb ik veel klanten mogen begeleiden en vele met een mooi resultaat. Ik geniet nog elke dag van mijn werk en probeer mensen te inspireren om de beste versie van hun zelf te worden. Gelukkig zijn met jezelf is het allerbelangrijkste! Als je gelukkig bent met jezelf, straal je dit ook uit.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding en aandacht voor de klant staan bij mij voorop. Ik vind het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen en het gevoel hebben dat ze de uitdaging niet alleen hoeven aan te gaan. Zo mogen klanten mij altijd een e-mail of WhatsApp bericht sturen wanneer ze vragen hebben maar ook als ze dat extra steuntje in de rug nodig hebben.

In het kennismakingsgesprek leg ik niet alleen uit hoe het PS. food & lifestyle programma werkt, maar luister ik ook naar het verhaal achter de persoon. Dit leidt tot een individueel advies op maat waarin ik samen met de klant tot concrete doelstellingen kom.

De juiste kennis

Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang, behaalde resultaten en geef ik graag tips en adviezen. Ik vind het niet alleen belangrijk dat mijn klanten meer inzicht krijgen in hoe hun lichaam werkt, maar ook dat ze meer kennis krijgen over waar ze op moeten letten, bijvoorbeeld tijdens etentjes of in de supermarkt. Elke keer merk ik namelijk dat klanten in de supermarkt wel willen kiezen voor gezonde voeding, maar vaak niet goed weten hoe. Met de juiste kennis is het dan veel eenvoudiger om in de supermarkt meer verantwoorde keuzes te maken.

Ook na het behalen van het gestelde doel kunnen klanten op mijn steun en advies blijven rekenen!

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga je naar www.dorrysmets.nl of neem contact op via info@dorrysmets.nl  of 06-25094635

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar uit Hapert "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Terug naar overzicht