Winkelwagen
Terug
3 april 2020

Center van de maand april: The Better You

Naast gecertificeerd PowerSlim coach ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent, en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en coaching.

In de maand april is The Better You in Barendrecht het PowerSlim center van de maand. 

Ik ben Mirjam Langelaar, jouw PowerSlim coach in Barendrecht en omstreken. In augustus 2018 ben ik gestart met The Better You. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar hun doel en leer ze naast een gezonde levensstijl te bereiken ook dit te behouden. Want wanneer je weer lekker in je vel zit, lijkt alles veel makkelijker te gaan. Dat gun je iedereen toch!

Naast gecertificeerd PowerSlim coach ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en coaching. Ik wil graag op dat vlak op de hoogte blijven. Vandaar dat ik met regelmaat een nieuwe studie volg zodat ik iedereen op de juiste manier en volgens de laatste richtlijnen kan helpen en adviseren. Bovendien houd ik ontzettend van lekker maar gezond eten en ik wil je laten zien hoe makkelijk dat zelf te maken is.

Begin dit jaar heb ik een tweede vestiging geopend in Zwijndrecht. Ik merk dat er veel behoefte is aan begeleiding bij het aanleren van een gezond eetpatroon en het PowerSlim programma is daar een perfect voor. Ik ben heel blij met Lian Versluis die de vestiging in Zwijndrecht runt.

Mijn cliënten waarderen mij om mijn eerlijkheid, mijn kennis en mijn empathisch vermogen. Vanuit mijn passie voeding en gezond leven probeer ik mijn cliënten zoveel mogelijk te helpen met hun persoonlijke behoeftes bij coaching. Dat kan zijn advies bij voeding en recepten, maar ook bij lichamelijke of mentale klachten. De juiste voeding en de producten van PowerSlim (ook de supplementen) helpen bij een oplossing. Ik werk graag met PowerSlim omdat het zo makkelijk toe te passen is in jouw dagelijks leven! Door mijn kennis weet ik waar de essentie ligt en waar mijn cliënten behoefte aan hebben. Bovendien geef ik nabegeleiding zodat je ook leert hoe je je doel kunt behouden.

Ook in deze onzekere periode waar het nieuws over het coronavirus de overhand heeft, zet ik iedere dag iets positiefs op Instagram en Facebook. Ik steun mijn cliënten door middel van tips over hoe je het beste met de extra tijd kunt omgaan. Ook al hebben we dan minder bewegingsvrijheid, we hebben geen reistijd meer om naar het werk te gaan (de meesten) en deze extra tijd is fijn om van te profiteren. Besteed meer aandacht en tijd aan je maaltijden, het (voor)bereiden ervan en plan bewust. Daarnaast geef ik ook tips over beweging. Ook al moeten we zoveel mogelijk binnen blijven, er is nog genoeg te verzinnen. Doe bijvoorbeeld iedere ochtend leuke oefeningen samen met je kinderen of partner.

Neem tijd voor jezelf, zorg juist nu dat je fit wordt of blijft. De PowerSlim producten en de supplementen zorgen voor een goede ondersteuning. De verleidingen van feestjes, vrijdagmiddagborrels en etentjes zijn er nu niet meer. Juist daarom kun je in deze situatie ook je doel halen. Ik probeer alles van de positieve kant te bekijken en dit zo over te brengen op mijn cliënten. 

Samen met mijn cliënten hebben we besloten om geen fysieke afspraken meer in te plannen todat het virus verdwenen is. Ik blijf met iedereen 1 op 1 contact houden, via de app en telefoon. Ik vraag regelmatig hoe het gaat. In plaats van wekelijks een half uur, hebben we nu vaker maar korter contact. Ook een intakegesprek kan gewoon telefonisch of via FaceTime plaatsen.

Ben jij benieuwd naar hoe The Better You werkt met PowerSlim?

Maak een afspraak, dan kan ik je alles vertellen over onze werkwijze. Kijk op de website www.thebetteryou.nl of bel naar 06-54154884.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht