Center van de maand augustus 2017: hart for her Westervoort

29 augustus 2017

Deze maand is hart for her Westervoort het PowerSlim center van de maand augustus 2017.

Ik ben precies een jaar geleden begonnen met mijn eigen sportschool voor vrouwen, hart for her Westervoort. Een spannende en ingrijpende verandering in mijn leven. Hiervoor heb ik gewerkt als (sport)fysiotherapeute en operatieassistente. Door deze ommezwaai kan ik mij nu helemaal richten op het begeleiden en coachen van mensen naar een gezonde levensstijl, met aandacht voor voeding en beweging. Het is mijn passie om mensen sterker te maken.

De formule van mijn sportschool, hart for her, is gebaseerd op het plezier dat bewegen, sport en/of fitness je kan geven. De prettige sfeer en niet onbelangrijk: het gezonde, fitte gevoel. Lekker in je vel, je goed voelen over jezelf, daar gaat het om bij hart for her. Lekker bewegen in een prettige omgeving, omringd door vrouwen die hetzelfde doel hebben. Onder begeleiding van je eigen personal trainer, die weet wat jou beweegt en op jou let.

Om ondersteuning te kunnen geven op het gebied van voeding en om te kunnen begeleiden met afvallen, heb ik voor mijn sportschool gekozen voor het PowerSlim programma. De combinatie van begeleiding met het afvallen en sporten past helemaal bij de doelstellingen van mijn sportschool. Het PowerSlim programma bied ik voor leden en niet-leden. Ook mannen zijn van harte welkom. Ze kunnen niet sporten bij hart for her, maar ik kan hen wel buiten openingstijden begeleiden met PowerSlimmen.

Hoe goed PowerSlim past bij hart for her heb ik ervaren toen ik bij het opstarten van mijn sportschool een aantal maanden het PowerSlim programma zelf heb gevolgd. Ik ben razend enthousiast over hoe ik met het uitgebalanceerde programma van lekkere en gezonde maaltijden en tussendoortjes makkelijk ben afgevallen.

En dat ervaren mijn cliënten ook! Zij ontdekken bij het volgen van het programma nieuwe smaken, krijgen meer kennis over voeding en leren door op een andere manier naar voeding te kijken. Nieuwe recepten en combinaties worden uitgeprobeerd en vaak geniet het hele gezin mee. Dat geeft een geweldige motivatie en steun. Met het grote assortiment aan PowerSlim producten is er keuze genoeg om veel te variëren. En dat is fijn, want zo gaat afvallen niet snel vervelen. PowerSlimmen is zo een ontdekkingsreis en afvallen een echt feestje!!

Ik vind het fantastisch om te merken hoe mijn cliënten meer kennis krijgen over voeding en een gezondere levensstijl. Ik zie ze afvallen, waardoor zij zich lekkerder en zelfverzekerder voelen en vooral ook sterker worden. Ze stralen door de resultaten die zij behalen. Het is prachtig om als coach onderdeel te zijn van het hele proces.

Dat ik hen nog langdurig blijf begeleiden na het behalen van het streefgewicht geeft veel vertrouwen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de gezonde levensstijl behouden blijft.

Wil jij samen met mij ervaren wat PowerSlim voor jou kan doen, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan een mail sturen naar janiek@hartforher.nl of mij bellen op 06-44922648.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

div> div> div>