Winkelwagen
Terug
3 augustus 2020

Center van de maand augustus: Axewood Voeding & Lifestyle coaching

Deze maand is Axewood in Hendrik-Ido-Ambacht het PowerSlim center van de maand augustus 2020.

Deze maand is Axewood in Hendrik-Ido-Ambacht het PowerSlim center van de maand augustus 2020.

Ik ben Sandra Rotmeijer, sinds 1 april 2019 PowerSlim coach in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken. Ik ben enorm trots dat ik deze maand uitgeroepen ben tot PowerSlim Center van de maand!

Inmiddels ben ik voedingsdeskundige, suppletieadviseur en PowerSlim voedingscoach. Het afgelopen jaar heb ik al veel mensen met succes mogen begeleiden naar hun doel. Ik leer ze naast een gezonde levensstijl ook hun gezonde levensstijl te behouden. Onlangs heb ik een nieuw PowerSlim center geopend, waar ik iedereen in een huiselijke sfeer kan ontvangen. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb!

Als geen ander weet ik hoe het is om je eetpatroon om te gooien. Ik heb hoogtepunten gekend, maar ik ben ook door diepe dalen gegaan. Ik heb zelf jarenlang van alles geprobeerd om mijn doel te bereiken en vooral ook om dit te behouden. Ik ben lange tijd niet gelukkig geweest met mijn lichaam. Mezelf vaak kwalijk genomen dat ik te zwaar was. Ik ben zo vaak begonnen met een gezond eetpatroon en nog vaker met een tijdelijk resultaat. Met als gevolg dat ik ging jojoën. Uiteindelijk wanhopig op zoek naar een geschikte lifestyle met een resultaat dat ook nog eens blijvend zou zijn.

Toen kwam PowerSlim op mijn pad. Ik heb op een fijne manier mijn doel bereikt. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds in balans. Mijn levensstijl en eetpatroon zijn goed vol te houden.

Ik wil jou graag steunen in het veranderproces om je doelen te bereiken én te behouden. Door je te ondersteunen, aan te moedigen en te motiveren kan ik een echte “stok achter de deur” voor je zijn. Ik weet uit eigen ervaring dat dit essentieel is in dit proces. Samen gaan wij ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit en zelfverzekerder wordt.

Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Concrete resultaten behalen, aan de hand van een praktisch programma? En minstens zo belangrijk: jouw behaalde doel ook behouden?

Dan help ik je heel graag deze doelen te bereiken. Voor meer informatie kijk op www.axewoodvoedingenlifestyle.com of bel/app voor een gratis intake gesprek naar 06-24786691.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht