Center van de maand augustus: BodyVibe

2 augustus 2021

Deze maand benoemen we BodyVibe in Spakenburg tot het PS. food & lifestyle center van de maand augustus ’21. Gefeliciteerd Chantal!

Wow, wat super tof dat wij zijn gekozen tot center van de maand. Dit is dan toch weer een kroontje op ons werk! Dit jaar bestaat BodyVibe 10 jaar en vanaf dag 1 werken wij al met het PS. food & lifestyle programma.

BodyVibe staat bekend om de goede sfeer. Onze klanten komen om te sporten, voor voedingsadvies maar ook gewoon voor een gezellig gesprekje. Wij proberen een “thuissfeer” te creëren. Iedereen is vrij om zelf een kopje koffie achter de bar te pakken en er worden regelmatig gezonde tussendoortjes gebakken door onze klantenkring, welke dan ook gewoon gratis worden aangeboden. Dit zorgt echt voor een eenheid binnen ons center. Niet alleen de eenheid van ons team, maar ook de eenheid tussen ons als coaches en onze klanten. We staan niet boven ze, maar naast ze. We nemen ze aan de hand mee door het hele programma. Dat is heel fijn. En als we zien dat het even wat moeilijker gaat, omdat bijvoorbeeld de motivatie er op dat moment net even niet is, dan gaan we door met plan B.

Bij BodyVibe is het onze passie om iedereen stapjes vooruit te laten gaan in een gezonde lifestyle. Wij vieren successen en maken tijd voor iedereen die dat nodig heeft. Ons center voelt als aan als een warm bad. Iedereen is welkom en we starten graag met nieuwe uitdagingen.

Met behulp van het PS. food & lifestyle programma leren we je graag een gezond eetpatroon aan, zodat jij je doel kunt bereiken én behouden. Ik heb nog nooit één dag spijt gehad van onze samenwerking met PS. food & lifestyle.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op. Kijk op www.bodyvibe.nl voor meer informatie, of neem contact op via info@bodyvibe.nl of +31 652330 730.

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt