Center van de maand december 2015: Cyelle

29 december 2015

Al 15 jaar is Schoonheidsinstituut Cyelle een begrip in Wezep en wijde omgeving. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een allround instituut, waar naast eigenaresse Coby Bette nog drie medewerksters in dienst zijn om je te coachen naar je gewenste streefgewicht. Deze maand benoemen we Cyelle PowerSlim center van de maand december.

Bij Cyelle kan men terecht voor onder andere schoonheidsbehandelingen met als specialisatie de anti aging behandelingen met diverse specialistische apparatuur, huid verbeterende behandelingen, IPL ontharing, elektrisch ontharen, permanente make up, LPG Endermologie en figuur verbeterende behandelingen. “Naast deze behandelingen in ons schoonheidsinstituut begeleiden we inmiddels al zes jaar cliënten met een eiwitdieet. Dit vinden we een prachtige aanvulling omdat we nu als het nodig is, zowel voor het innerlijk als het uiterlijk iets kunnen betekenen voor onze cliënten, dit staat altijd met elkaar in verband. Sinds twee jaar werken wij met heel veel enthousiasme met het PowerSlim afslankprogramma”, aldus Coby.

“Er zijn drie gecertificeerde voedingscoaches werkzaam bij Cyelle die je kunnen begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en we hopen daar in het nieuwe jaar een vierde medewerkster aan toe te kunnen voegen. Daardoor zijn we zeer flexibel in het maken van afspraken met de klanten, wat als enorm prettig ervaren wordt omdat men tegenwoordig vaak een drukke agenda heeft. Wekelijks worden de gratis terugkomsessies gepland om de gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken.

De begeleiding is erg belangrijk en daarom gebeurt dit bij ons altijd één op één waarbij er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt wordt. Wat we vaak horen is dat men de sfeer bij ons als zeer prettig en gemoedelijk ervaart en men zich meteen op zijn gemak voelt. Wij hebben al zeer veel tevreden klanten mogen begeleiden in hun strijd tegen de overtollige kilo’s en krijgen op deze manier veel positieve mond tot mond reclame.

“Bij de een ging het om 5 kilo, bij de ander om 40 kilo, maar hoeveel kilo er ook af moet, het is en blijft een lastige strijd die door veel mensen vaak als een soort straf wordt gezien. Men ervaart nu met PowerSlim dat dit dus echt niet het geval hoeft te zijn. Wat we ontzettend positief aan dit afslankprogramma vinden is dat als mensen eraan beginnen ze versteld staan van hoeveel en hoe lekker ze tijdens het dieet kunnen eten. We hebben de laatste tijd heel veel mannelijke cliënten, zelfs met beroepen als vrachtwagenchauffeur en als je dan ziet dat zelfs zij dit ook goed kunnen volgen, geeft dat zóveel voldoening voor ons!. Het is bij de meeste cliënten het geval dat ze niet eens teveel, maar vooral verkeerd eten. Wij vinden het geweldig om deze mensen elke week te kunnen begeleiden en te zien hoe blij en verrast ze zijn dat ze zo goed en gecontroleerd afvallen elke week. Afvallen kan dus ook zeker met lekker, maar verantwoord eten dankzij PowerSlim!”

“Wat ook als heel positief en motiverend wordt ervaren is dat wij onze cliënten niet loslaten als ze op hun streefgewicht zijn, wat bij de meeste andere diëten wel gebeurt. Juist dan is het nodig om zeer betrokken te blijven bij het hele na traject en men de cliënten blijft coachen, afgestemd naar hun eigen wensen.”

“Het afslankproces begint altijd bij jezelf; de knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PowerSlim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet èn je geniet van de complimentjes van je omgeving!”

Men kan bij Cyelle kiezen om tijdens de afslankperiode eventueel ook behandelingen voor contourverbetering en huidversteviging met LPG Endermologie te volgen. Dit apparaat helpt het lichaam om afvalstoffen en overtollig vocht extra snel af te voeren en de bekende plaatselijke probleemzones te verstevigen en af te slanken. Wanneer u meer wilt weten over het fantastische PowerSlim afslankprogramma, bent u van harte welkom in ons instituut voor een gratis intakegesprek.

Cyelle, Schoonheidsinstituut en voedingsadvies en coaching, Wezep. Tel. 038-3764132

www.cyelle.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

div> div> div>