Winkelwagen
Terug
22 december 2017

Center van de maand december 2017: Verbluffend anders

Verbluffend Anders in Tilburg is PowerSlim center van de maand december 2017. "Samen stap voor stap naar uw streefgewicht."

Afvallen lastig? Dat vond ik ook. Tot ik PowerSlim ontdekte. Ik ben Lya Swaans, gediplomeerd gewichtsconsulente en uw persoonlijke PowerSlim afslankcoach in Tilburg.

In mijn schoonheidssalon Verbluffend Anders in Tilburg hoorde ik steeds vaker van klanten hoe moeilijk ze het vonden om af te vallen. Helaas herkende ik dat. Zelf had ik ook al jaren moeite om wat kilo’s kwijt te raken. Van alles heb ik geprobeerd, maar niets werkte echt. Tot PowerSlim op mijn pad kwam. Voor mij was het dé methode om gemakkelijk, snel en vooral verantwoord af te vallen. Ik voelde me fantastisch: eindelijk had ik mijn doel bereikt. Met deze methode wilde ik ook anderen helpen. Ik volgde eerst de opleiding tot gewichtsconsulente. Die heb ik met succes afgerond en sindsdien coach ik mijn klanten naar een gezondere leefstijl, een slanker lichaam en een vitaler leven.

Uw persoonlijke situatie centraal

Afvallen is een erg persoonlijk proces en voor iedereen anders. Als ik mijn klanten en hun situatie ken, kan ik hen beter helpen en daar investeer ik dan ook graag in. Een luisterend oor bieden, de tijd nemen, er zijn voor mijn klanten; ik merk dat dat erg gewaardeerd wordt. Zes dagen per week sta ik voor u klaar. Als u een moeilijk moment hebt of als u iets zou willen vragen, ik ben er voor u.

Samen stap voor stap naar uw streefgewicht

U staat er niet alleen voor. Samen gaan we stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl. Iedere week geef ik u tips en nemen we door waar u het de week ervoor moeilijk mee gehad hebt. Ook als u uw streefgewicht bereikt hebt, kunt u op me rekenen. Maandelijks laat ik zien hoe u op een verantwoorde manier verder kunt gaan. Voorop staat dat u blijft genieten van uw leven.

Beloning voor uw prestaties

Als uw persoonlijke gewichtsconsulente ben ik de spreekwoordelijke stok achter de deur, maar ik beloon mijn klanten ook voor hun prestaties. Bij iedere 5 kilo die u afvalt, krijgt u van mij een kleine attentie. Dat kan een mini-gezichtsbehandeling zijn, wenkbrauwen epileren of een drink- of saladebeker. Heeft u uw streefgewicht bereikt dan vieren we dat met een cadeau: een gezichtsbehandeling ter waarde van € 99,-.

Gratis high tea ter introductie

Hoe lekker gezond eten kan zijn – en hoe gezond lekker eten kan zijn – laat ik twee keer per maand zien bij de high tea’s die ik organiseer. Neem samen met anderen plaats aan de tafel en kijk mee hoe de lekkernijen die op tafel komen bereid worden. Er zijn verrassend veel mogelijkheden! Ik nodig u van harte uit om erbij te zijn, het kost u helemaal niets. Interesse in de high tea? Stuur een e-mail naar info@verbluffendanders.nl of bel 013 - 2117417.

Lees ervaringsverhalen
Anita Roodnat, 45 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht