Winkelwagen
Terug
3 december 2019

Center van de maand december: Body Unlimited

Deze maand is Body Unlimited in Zaandam het PowerSlim center van de maand. Ons motto is: “Wij zijn er om jou te helpen jouw doel te behalen en te behouden”.

Deze maand is Body Unlimited in Zaandam het PowerSlim center van de maand.

Mijn naam is Stephanie van Steen en in 2010 ben ik gestart met Body Unlimited Zaandam. Eerst in een franchiseorganisatie en na een jaar zelfstandig. Ik ben gestart met mijn zaak omdat ik graag mensen wilde helpen om zich goed te voelen in hun eigen lichaam. Ik worstelde zelf al jaren en zocht iets wat mij kon helpen en dus ook andere mensen zou kunnen helpen. In de franchiseorganisatie werkte men, met succes, met een koolhydraatarm en eiwitrijk programma.

Toen ik in 2011 als zelfstandige aan de slag ging, ging ik ook op zoek naar een voedingsprogramma waar ik mijn klanten verder mee zou kunnen helpen. Mijn oog viel op het PowerSlim programma. Wat me bij PowerSlim opviel, was de grote keuze aan lekkere producten.

In de afgelopen jaren heb ik, samen met mijn collega Selina, al veel mensen mogen begeleiden naar hun gewenste doel en een zelfverzekerde ik. Het doel wat wij hebben bij Body Unlimited, is mensen helpen hun doel te bereiken en te helpen behouden. Als ervaringsdeskundigen weten wij dat dit niet altijd makkelijk is. Het programma van PowerSlim werkt. Wat we vaak te horen krijgen is dat onze klanten het zo fijn vinden dat ze voldoende mogen eten (6 eetmomenten op een dag) en dat er zo’n ruime keuze aan producten is.

Waar ik een groot voorstander van ben, is het jaar begeleiding nadat onze klant zijn of haar streefgewicht heeft behaald. Want zeg nou zelf, dan begint het werk pas echt. Juist omdat wij weten dat de verleidingen blijven, bieden wij onze klant zelfs langdurige begeleiding aan. Elke klant kan, als ze dat willen, maandelijks blijven langskomen voor hun weegmoment om zo een stok achter de deur te hebben. Ons motto is dan ook: “Wij zijn er om jou te helpen jouw doel te behalen en te behouden”.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.bodyunlimited.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via zaandam@bodyunlimited.nl of bel me op 075-7503296.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht