Winkelwagen
Terug
17 juli 2015

Center van de maand juli 2015: Studio Lianne

Deze maand feliciteren wij Studio Lianne uit Honselersdijk met de titel ‘PowerSlim center van de maand juli’.

Deze maand feliciteren wij Studio Lianne uit Honselersdijk met de titel ‘PowerSlim center van de maand juli’. Studio Lianne bestaat al 15 jaar en biedt nagel- en schoonheidsbehandelingen en definitieve ontharing aan. Sinds 1,5 jaar werkt eigenaresse Lianne met het PowerSlim afslankprogramma.

“Tijdens mijn individuele behandelingen praat ik veel met mijn klanten. Een gespreksonderwerp wat vaak aan bod kwam was overgewicht. Ik merkte dat veel klanten hiermee worstelden. Hierdoor kreeg ik interesse om iets in afslanken en gezond leven te gaan doen. Ik begon met het speuren op het internet en kwam al snel terecht bij het PowerSlim afslankprogramma. Nadat ik alle succesverhalen had gelezen werd ik enthousiast”, aldus Lianne.

“Nadat ik een afspraak had met een diëtist van PowerSlim ben ik gelijk op cursus gegaan om een PowerSlim voedingscoach te worden. Na ook het behalen van de tweede cursus mag ik mij gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen. Deze cursussen helpen mij om mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden.

Samen met mijn man heb ik zelf ook het PowerSlim afslankprogramma gevolgd. Ik wilde weten wat mijn klanten moesten doorstaan. Mijn man is 20 kg verloren en ik 8 kg. Hierdoor kan ik me goed inleven in mijn klanten. Ik weet wanneer zij moeilijke punten bereiken en stimuleer ze dan om door te gaan. Ik ben 24 uur per dag bereikbaar voor mijn klanten en elke week zie ik blije gezichten van de resultaten die behaald worden. Daarnaast geef ik mijn klanten ook tips mee om bijvoorbeeld de vakantieperiode goed door te komen zonder dat zij in gewicht aankomen. Gaan ze een keer uit eten? Dan ben ik er voor ze om het menu door te spreken en ze te begeleiden zodat ze toch kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Als het streefgewicht is behaald geef ik mijn klanten een mooi boeket. Het is een feestelijk moment voor ze en ik wil graag hun harde werk belonen. Voor sommige klanten is het boeket een extra stimulans. Ze willen bij het volgende weegmoment niet zwaarder zijn geworden terwijl ze net zo’n mooie bos bloemen hebben ontvangen. Nadat mijn klanten hun streefgewicht hebben behaald blijf ik betrokken bij ze. De wekelijkse afspraken worden maandelijkse afspraken. Maar ik blijf ze begeleiden zodat ze leren hun streefgewicht te behouden.

Mijn klanten zijn razend enthousiast over het PowerSlim programma. Ze schrijven voor mij vaak een succesverhaal die ik dan op mijn website en Facebookpagina kan plaatsen. Via mond tot mond reclame komen er nieuwe klanten bij mij binnen. Voor mij en mijn klanten is PowerSlim gewoon een succes formule gebleken.”

www.studio-lianne.nl

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht