Winkelwagen
Terug
1 juli 2019

Center van de maand juli 2019: Slim Center Rijssen

Slim Center Rijssen is deze maand het PowerSlim center van de maand juli 2019.

Slim Center Rijssen is deze maand het PowerSlim center van de maand juli 2019.

Mijn grootste passie is altijd al eten geweest. “Als een Bourgondiër door het leven!” zou voor mij een passend motto geweest kunnen zijn. Echter, is het als werkende moeder van twee kids (en gestopt met roken) best lastig om dan ook nog gezond te blijven eten. Buiten dat is “diëten” een woord dat niet in mijn woordenboek past. Want lekker eten moet je niet ontnomen worden, toch?!

Toch wenste ik een andere versie van mezelf, wat meer zelfvertrouwen en gewoon weer “lekker in m’n vel” kunnen zitten.

Na vele pogingen is mij dit gelukkig met PowerSlim wél gelukt! En dat zonder moeite. Lekker en gevarieerd blijven eten (geen shakes) en goed te combineren met een druk sociaal-, werk-, en gezinsleven.

Dit heeft mij doen beslissen hier mijn werk van te maken en inmiddels ben ik sinds oktober 2018 een trotse PowerSlim coach! Ik wil graag dat meer mensen deze manier van leven ontdekken.

Als ervaringsdeskundige zorgt het ervoor dat ik mijn kennis met mijn cliënten kan delen en begrijp ik waar pijnpunten kunnen liggen. Ik help je jouw doel te bereiken, maar vooral ook een nieuwe en gezondere levensstijl aan te leren. Met het PowerSlim programma en mijn coaching behaal je en behoud je jouw doel zonder het genieten en lekker eten te hoeven missen.

Mijn motto is dan ook : “I'm not dieting, I’m changing my lifestyle”

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht