Winkelwagen
Terug
30 juni 2015

Center van de maand juni 2015: Skinmatters

Sabine Verhoeven deelt haar ervaring over haar eigen PowerSlim center, Skinmatters in Vlissingen.

Deze maand benoemen we Skinmatters tot ‘PowerSlim center van de maand’. Al bijna 20 jaar is Skinmatters een begrip in Vlissingen. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een allround instituut, waar je onder andere terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen, huidtherapie, lasertherapie, personal coaching, voedingsadvies, injectables en trainen in TFM -cabines. Daarnaast heeft Skinmatters vorige zomer haar tweede vestiging geopend in Goes.

Eigenaresse Sabine Verhoeven weet als geen ander dat gezondheid en uiterlijk je visitekaartje is. Schoonheid is meer dan de buitenkant, vertelt ze. Als coach, huid- en voedingstherapeut heeft Sabine het vermogen om vanuit meerdere invalshoeken particulieren en medewerkers van bedrijven te helpen om hun gezondheid te verbeteren. “Sinds 2012 helpen wij klanten om met PowerSlim een gezond gewicht te bereiken en niet minder belangrijk: dit behaalde gewicht ook te behouden middels de verbeterde levensstijl.

Vooral het coachen blijft erg leuk, aldus Sabine. ”Ik wil graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid. Nog mooier is dat ik nu een bijdrage kan leveren aan het zelfvertrouwen van mijn klanten. Ook de reacties die ik van mijn klanten krijg blijven leuk om te horen. De meeste klanten zijn in eerste instantie verbaasd dat ze zoveel mogen eten. Daarnaast beschouwen ze de consulten als erg positief. Wekelijks krijg ik mijn klanten op bezoek en spreken we de week door. Zijn er moeilijke momenten geweest of kennen ze een dip, dan pep ik ze weer op. Zo blijf ik ze motiveren, zodat ze uiteindelijk hun streefgewicht behalen en behouden. Want nadat ze hun streefgewicht hebben gehaald blijven ze een jaar onder controle.”

Ik beloon graag mijn klanten. Als ze nieuwe klanten aanleveren, voor mij een succesverhaal schrijven die ik op mijn website mag plaatsen of 40 kilo of meer zijn afgevallen krijgt de klant van mij een professionele fotoshoot. Dan hebben ze meteen foto’s van hun nieuwe ik!

Ik probeer goed te luisteren naar mijn klanten waar ze nu echt behoefte aan hebben. Het PowerSlim afslankprogramma blijven volgen als ze bijvoorbeeld uit eten gaan of een barbecue hebben gaat mijn klanten goed af. Maar ik krijg vaak reacties dat klanten het moeilijk vinden om zich aan het PowerSlim programma te houden als ze een high tea hebben. Daarom organiseer ik binnenkort een high tea. Dit wordt een gezellige vriend/vriendinnen dag, waar klanten een vriend of vriendin mogen meenemen. Tijdens deze dag geef ik advies en tips hoe je je nou aan het PowerSlim programma kunt houden, terwijl je toch geniet van een heerlijke high tea.

Naast Sabine zijn er 4 andere medewerkers bij Skinmatters die getraind zijn tot PowerSlim coach. Allemaal staan zij klaar om jouw te helpen met het bereiken van jouw streefgewicht.

Info@skinmatters.nl

www.skinmatters.nl

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht