Center van de maand juni: Any Body

1 juni 2021

Deze maand feliciteren we PS. food & lifestyle coach Marloes dat met haar center Any Body is uitgeroepen tot PS. food & lifestyle center van de maand juni.

Wat super leuk dat mijn center is gekozen als PS. food & lifestyle center van de maand! Ik voel me zeer vereerd! Graag stel ik me hierbij voor.

Voorstelrondje

Ik ben Marloes Janssen, en sinds januari van dit jaar ben ik met mijn praktijk Any Body in het mooie gemoedelijke Helvoirt gevestigd. Hiervoor was mijn praktijk in Nieuwkuijk gevestigd, maar sinds ik mijn praktijk aan huis heb in Helvoirt, is het zo fijn dat ik nu heel flexibel ben.

Mijn eigen kennismaking met PS. food & lifestyle was ruim 2 jaar geleden, toen ik zelf met het PS. food & lifestyle programma mijn doel heb behaald. Voor mij persoonlijk was PS. food & lifestyle super makkelijk, omdat het zo duidelijk is, er een ruime keuze aan producten is en je iedere week een persoonlijk consult met je coach hebt. Wat een eyeopener was dit zeg! Gaandeweg werd ik steeds enthousiaster over PS. food & lifestyle.

Ik heb zelf een technische achtergrond, maar merkte dat ik het contact met mensen miste, en dat het mijn persoonlijke drijfveer is om mensen echt te kunnen helpen. In de loop der jaren heb ik ook diverse voedings- en sportopleidingen gevolgd, dus voor mij was het zowel een sprong in het diepe, als ook een logische stap om zelf coach te worden. En hier heb ik nog geen dag spijt van gehad!

Mijn persoonlijke begeleiding

Wat is het super leuk om andere mensen te kunnen helpen! Vooral omdat ik merk dat de eerste stap om contact te leggen en kennis te maken soms groot is bij mensen. Ik vind het dan fijn om mensen op hun gemak te stellen, en uitleg te geven over het programma en wat ze kunnen verwachten. Super leuk is het dan om te zien dat mensen ook enthousiast worden en met mijn hulp van start gaan met het PS. food & lifestyle programma. En uiteraard is het tweede weegmoment, na het volgen van één week PS. food & lifestyle, altijd een feestje zowel voor de klanten als voor mij.

Daarnaast maak ik ook tijdens elk consult een persoonlijke lichaamsanalyse, welke klanten ook mee naar huis mogen nemen. Dit wordt als erg fijn ervaren door mijn klanten, omdat het voor hen dan ook inzichtelijk is wat er precies met hun lichaam gebeurt. Je gewicht is niet zomaar een getal op de weegschaal meer, maar we kijken samen ook naar de samenstelling van je lichaam. Zo zie je bijvoorbeeld ook waarom het eten van eiwitten zo belangrijk is (voor behoud van je spiermassa) en welke invloed bijvoorbeeld vocht op je lichaam heeft.

Mijn grote kracht is mijn kennis rondom voeding en sport, en mijn persoonlijke betrokkenheid. Ik vind het oprecht fijn om mensen te kunnen helpen, en sommige klanten vinden het fijn om gaandeweg de week een berichtje te ontvangen zodat ze, bijvoorbeeld wanneer ze uiteten gaan, geholpen worden om de juiste keuzes te maken. Of wanneer ze een stressvolle week tegemoet gaan en daardoor wellicht eerder geneigd zijn om hun emoties weg te eten, of gewoon als extra steuntje in de rug dat mensen weten dat ze er niet alleen voor staan. Het kan natuurlijk ook dat er juist een leuke gebeurtenis is en ik vraag hoe het geweest is. Hierdoor voelen klanten zich gehoord en begrepen en mijn ervaring is dat ook dat erg belangrijk is tijdens het begeleiden van klanten.

Qua kennis vind ik het heel belangrijk om up-to-date te blijven door middel van opleidingen en cursussen te volgen, vakliteratuur lezen en zelf nieuwe dingen te blijven proberen. Laatst heb ik de opleiding tot suppletieadviseur bij PS. food & lifestyle afgerond. Hierdoor kan ik supplementen inzetten wanneer externe factoren van invloed zijn op het lichaam, bijvoorbeeld wanneer vrouwen in de overgang zijn of wanneer mensen chronische stress ervaren.

De beste manier is natuurlijk om de eerste stap te zetten en contact met me op te nemen, want elke dag is hiervoor een geschikt moment. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik uitleg geven over het PS. food & lifestyle programma en wil ik graag meer over jou weten zodat ik je het beste kan helpen en ondersteunen daar waar nodig is.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Ik ben er om jou te helpen en ik vind het oprecht fijn als je beter in je vel komt te zitten en tevreden bent. Zie ik je snel?

Voor meer informatie kijk op www.any-body.nl, of neem contact met me op via info@any-body.nl of 06-51821572

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt