Winkelwagen
Terug
25 maart 2016

Center van de maand maart 2016: Slim & Beautiful Afslanksalon Middelburg

Bij Slim & Beautiful Afslanksalon Middelburg ben je aan het juiste adres als het om afslanken gaat. 

Bij Slim & Beautiful Afslanksalon Middelburg ben je aan het juiste adres als het om afslanken gaat. Eigenaresse Sandy Thiel – Niemantsverdriet heeft zich weten te specialiseren in het begeleiden van mensen met overgewicht. We feliciteren Sandy met de titel PowerSlim center van de maand maart.

Je wilt graag afvallen, maar zoekt nog de juiste methode? Wordt het met voeding of liever meer bewegen? Of een combinatie. Dat je twijfelt tussen alle hedendaagse methodes en mogelijkheden is niet zo vreemd. Er is zoveel op de markt… maar wat werkt er nu voor jou?

Sandy Thiel – Niemantsverdriet heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht, “Mede door mijn eigen ervaringen kan ik mij heel goed in de klant verplaatsen. Daardoor hebben wij bij Slim & Beautiful ook uit eigen oogpunt geleerd om klanten centraal te stellen en weten we wat de klanten van ons verwachten. Persoonlijke aandacht en interesse in de klant is het belangrijkste”.

“Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan de gezondheid van de mensen. Daarom heb ik voor PowerSlim gekozen. Het is geweldig om mensen weer te zien stralen, en weer blij zijn als ze in de spiegel kijken. Wij hebben al veel mensen naar een gezonde levensstijl geholpen. Het is fantastisch om de klant wekelijks fitter, energieker en zelfverzekerder terug te zien komen. De begeleiding vind ik een erg belangrijk aspect. Ik probeer mijn klanten te allen tijden te motiveren, adviseren en coachen. Hebben ze even een moeilijk moment? Ik ben er voor ze als ‘stok achter de deur’. Niet alleen tijdens het PowerSlim traject, maar ook erna! Daarom is de begeleiding bij ons, tijdens en nadat je doel behaald is, ook gratis.

“Bij Slim & Beautiful staan we voor je klaar om je te ondersteunen in jouw weg naar een gezond en vitaal lichaam. Wil jij je weer lekker in je vel voelen? Neem dan contact met ons op, info@slimandbeautiful.nl  

www.slimandbeautiful.nl

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht