Winkelwagen
Terug
3 maart 2020

Center van de maand maart: Slank & Power by Jeanet

In augustus van dat jaar ben ik begonnen met Slank & Power by Jeanet. Ondertussen heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar hun doel en naar een gezonde en gevarieerde leefstijl.

Deze maand is Slank & Power by Jeanet in Ede het PowerSlim center van de maand.

Wij zijn Jeanet van de Meent en Nikita Fluit, de krachten achter Slank & Power by Jeanet. We zijn enorm trots dat wij deze maand uitgeroepen zijn tot PowerSlim centrum van de maand!

Ik, Jeanet van de Meent, werk al zo’n 20 jaar in de zorg. In 2018 kwam ik in aanraking met PowerSlim. Ik was verrast hoe snel ik in de PowerSlim flow zat. En het resultaat mocht er zijn!

Door mijn enthousiasme ben ik mij gaan verdiepen in het PowerSlim programma en, mag ik mij sinds 2019, PowerSlim voedingscoach noemen. In augustus van dat jaar ben ik begonnen met Slank & Power by Jeanet. Ondertussen heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar hun doel. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat ik ze heb mogen begeleiden naar een gezonde en gevarieerde leefstijl.

Het begeleiden van onze cliënten doe ik dagelijks met veel plezier! Juist omdat elke cliënt anders is, en iedereen een andere manier fijn vindt. Sommige cliënten vinden het fijn dat ze me mogen appen, bellen of mailen, en anderen behouden de coaching momenten tot hun wekelijkse consult. In deze consulten kijken we naar afgelopen week en de resultaten maar ook naar wat er de komende week komen gaat. Zijn er dingen zoals bijvoorbeeld verjaardagen of etentjes waar de cliënt tegenop kijkt? Dan kijken we samen naar wat verantwoorde keuzes zijn. Aan de cliënten merken we dat ze dit als zeer prettig ervaren wordt. Wij nemen echt de tijd voor iedereen en ze zijn bij ons geen nummer.  

Mijn schoondochter Nikita Fluit ondersteunt mij vooral bij alle marketingactiviteiten, maar is ook gecertificeerd PowerSlim voedingscoach en begeleidt cliënten bij mijn afwezigheid. Mede doordat we onze krachten op deze manier te bundelen is Slank & Power by Jeanet zo snel al een groot succes geworden. En mogen we wekelijks met veel plezier onze cliënten begeleiden.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.slankenpower.nl of neem contact op via jeanet@slankenpower.nl of +31 623877945.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Terug naar overzicht