Center van de maand mei: Gezond Leven Diëtisten

3 mei 2021

Deze maand is Gezond Leven Diëtisten in Den Haag het PS. food & lifestyle center van de maand mei. Gefeliciteerd!

Wij zijn het team van Gezond Leven Diëtisten en Gewichtsconsulenten in Den Haag. We hebben er ontzettend veel plezier in om cliënten te helpen bij het bereiken van hun doel en ervoor te zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten.

Wij werken sinds 2 jaar met het PS. food & lifestyle programma. We vinden het fijn dat er een grote keuze is aan verschillende producten, van warme maaltijden tot snacks voor tussendoor.

We zitten met onze praktijk midden in een winkelstraat en cliënten lopen vaak spontaan binnen. Voor ons is een goede service erg belangrijk. Elke dag zijn er twee leden van ons team aanwezig zodat we cliënten direct kunnen helpen. Want als iemand heeft besloten om aan de slag te gaan met het PS. food & lifestyle programma, willen ze natuurlijk direct beginnen!
 
Ons team bestaat uit diëtisten en gewichtsconsulenten en is dus goed opgeleid met een brede kennis over voeding en gezondheid. We werken nauw samen met andere disciplines zoals huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten. We gaan dus net een stapje verder voor een goede begeleiding tijdens jouw traject.

Heb je eenmaal je doel bereikt, dan ondersteunen we je graag bij het behouden van het mooie resultaat. Veel cliënten blijven vaak nog jaren bij ons, even voor een praatje of het meten van hun gewicht en lichaamssamenstelling zoals de vet- en spiermassa.

Bel of loop gerust binnen voor een advies. We staan voor je klaar! Kijk voor meer informatie op www.gezondlevendietisten.nl of neem contact op via contact@gezondlevendietisten.nl of 070-3268983. 

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt