Winkelwagen
Terug
3 februari 2020

Center van de maand: MooiSlank Voedingsadvies & Coaching

MooiSlank Voedingsadvies & Coaching in Ridderkerk en Rotterdam-Hillegersberg is deze maand het PowerSlim center van de maand februari.

Deze maand is MooiSlank Voedingsadvies & Coaching PowerSlim center van de maand februari.

Ik ben Monique van Limborgh, 38 jaar en sinds 2011 PowerSlim gecertificeerd voedingscoach. Ik werk al 8 jaar met de fijne producten van PowerSlim in mijn center in Ridderkerk. Op 7 februari open ik de deuren van een gloednieuw center in Rotterdam-Hillegersberg.

Als kind was ik al met gezonde voeding bezig omdat ik altijd buikpijn had. Na een lange zoektocht, verschillende diëten en veel uitproberen ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet kan eten. Ik heb de balans gevonden in mijn voeding. Mijn persoonlijke interesse in gezonde voeding neemt nog altijd toe. Ik zal altijd de laatste trends volgen en mij blijven ontwikkelen als voedingscoach.

PowerSlim past bij mij als coach en bij het concept van MooiSlank, omdat er doorlopend wordt geïnnoveerd. Ze werken met de beste ingrediënten en besteden veel zorg aan de heerlijke, maar vooral gezonde producten. Dat vind ik belangrijk en is waar ik voor sta.

Als coach heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de deur uit gaan en ze eerlijk tegen mij kunnen zijn. Ik kan soms streng zijn, maar heb vooral een groot hart en begrijp het ook als het soms eens tegenzit. Samen komen we altijd tot een oplossing. Ik bied graag mijn luisterend oor, ben erg betrokken, zeer enthousiast en heb veel passie. Ik heb veel contact met mijn PowerSlimmers. We zien elkaar wekelijks en hebben meestal ook nog contact via de mail, telefoon of per Whatsapp. Ook ben ik veel te vinden op Facebook en Instagram waar ik mijn tips en recepten deel.

Het nieuwe jaar is net begonnen en er zijn weer veel enthousiaste PowerSlimmers gestart. Steeds meer mensen beseffen dat gezondheid hun belangrijkste goed is. Mijn doel is om mensen te helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

Daarom ga ik nu ook met veel energie en enthousiasme een extra PowerSlim center in Rotterdam-Hillegersberg openen. Ik hoop dat ik daar net zoveel enthousiaste PowerSlimmers mag coachen als in mijn center in Ridderkerk! Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.mooislank.eu of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via monique@mooislank.eu of bel naar 085-0470542.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht