Center van de maand november: Home 4 foodies

2 november 2021

Deze maand feliciteren we Sandra, haar center Home 4 foodies is uitgeroepen tot het PS. food & lifestyle center van de maand november ’21.

Mijn naam is Sandra en ik vind het een enorme eer dat mijn center is gekozen tot Center van de maand. Ik ben nu ruim vijf jaar PS. food & lifestyle coach en zit sinds april dit jaar op een nieuwe locatie.

Net zoals zo velen ben ik al zolang als ik me kan herinneren bezig met mijn gewicht. Tot ik in contact kwam met PS. food & lifestyle en voor mij het kwartje viel. Ik had nooit geweten wat gezonde voeding voor je kan betekenen en ik voelde mij beter dan ooit. En dat is wat ik iedereen gun. Mijn doel is dan ook om mijn klanten te leren waarom iets wel of niet gezond is en wat bepaalde voeding in je lichaam doet. Mijn ervaring is namelijk, dat wanneer je snapt waarom je iets doet de keuze makkelijker wordt.

Daarom ben ik mij nog meer gaan verdiepen in een gezonde levensstijl en ben ik naast gewichtsconsulent ook hormoon coach en orthomoleculaire voeding- en suppletiecoach. Hierdoor kan ik waar nodig wat meer de diepte in gaan bijvoorbeeld bij overgangsklachten, stress of darmproblemen.

Mijn begeleiding is daarom ook altijd maatwerk want ieder mens is anders en iedereen heeft andere doelen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij weer lekker in je vel zit en gelukkig met jezelf bent. Want dat ben je waard. Mijn lijfspreuk is dan ook “Be your own best version”.

Samen met mij aan de slag? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek en we bespreken samen wat ik voor jou kan betekenen. Kijk voor meer informatie op www.home4foodies.nl of neem contact op via info@home4foodies.nl of 06-16045837.

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer