Winkelwagen
Terug
3 november 2020

Center van de maand november: PoweredByCarol

Deze maand feliciteren wij Carole van PoweredByCarol, dat in november 2020 het PowerSlim center van de maand is.

Deze maand feliciteren wij Carola van PoweredByCarol, dat in november 2020 het PowerSlim center van de maand is.

Al ruim 6 jaar ben ik jouw persoonlijke PowerSlim coach in de Duin- en Bollenstreek, met als standplaats Noordwijk. Mensen komen vanuit diverse hoeken voor voedingsadvies en om het PowerSlim programma bij mij te volgen. Als ervaringsdeskundige weet ik exact hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. Juist deze aanpak zorgt ervoor dat ik dicht bij mijn klanten sta. De worsteling met het bereiken van je doel en het in balans blijven is heel herkenbaar. Gelukkig gaat dit de laatste paar jaar een stuk beter en zijn de schommel marges veel kleiner zodat een reset af en toe voldoende is. Natuurlijk blijft het een uitdaging, als echte Bourgondiër en dol op lekker eten, geniet ik samen met mijn man en 4 kinderen met volle teugen van het leven. Ook dat hoort erbij, niet altijd even strikt maar met ruimte voor de dingen waar we echt gelukkig van worden. Zolang we de balans maar weten te bewaren. Daar help ik mijn klanten graag bij!

Nu 6 jaar geleden heb ik mij laten omscholen tot gewichtsconsulente, een opleiding waar ik nog steeds erg blij mee ben. Als coach ben ik open, eerlijk en direct in mijn verhaal, advies en tips. Mijn klanten weten dat ze mij altijd een berichtje mogen sturen en dat ik mijn uiterste best zal doen om hun vragen op een zo duidelijk mogelijke manier te beantwoorden. Dit zorgt voor vertrouwen, wetende dat je er niet alleen voor staat. Vanaf het eerste moment dat je met het startpakket de deur uit gaat, tot de laatste afspraak na je jaar nabegeleiding mag je altijd een beroep op me doen. Want vaak begint de strijd juist pas bij het stabiliseren en in balans blijven. Vandaar dat het zo belangrijk is dat je blijft komen, ook als je het door jouw persoonlijk gestelde doel bereikt hebt. Het fijne van het PowerSlim programma is dat alle consulten altijd gratis zijn, tijdens de eerste strikte fase, de afbouw en gedurende het na-traject. Zie mij als de welbekende stok achter de deur en samen vinden we een oplossing voor de moeilijkheden waar je eventueel tegenaan loopt tijdens de stabiliteitsfase. Zo gaan we samen voor het meest optimale doel!

Wist je dat af en toe een pauze inlassen ook werkt? Stel dat je even stil staat, je motivatie opraakt of je wilt “gewoon” genieten op je vakantie? Dan gaan we in overleg eerder stabiliseren en pakken we later de strikte fase weer op. Natuurlijk doe je er dan langer over, maar soms is dit de beste manier voor jou om het vol te houden. Dit werkt! 

Tijdens ons kennismakingsgesprek zal ik altijd bekijken of er een klik is, dit is ontzettend belangrijk om ons gezamenlijk traject tot een goed geheel af te ronden. Tijdens dit gesprek zullen we samen bekijken wat het beste bij je past en wat jouw doel is. Is het haalbaar? Of stel je jezelf een doel wat niet realistisch is? Aan de hand daarvan bepalen we een plan van aanpak, zullen we dit per week bekijken en bijstellen waar nodig is; maatwerk dus. Het traject om je persoonlijke doel te behalen én behouden. Elke persoon is anders en elk lichaam is anders, we doen het samen. Dat is waar PoweredByCarol en ik persoonlijk voor sta.

Alle vele mensen gingen je voor en met veel succes! Mijn praktijk is druk maar ik verlies het persoonlijke doel nooit uit het oog. Je kan 6 dagen per week bij me terecht voor een gratis adviesgesprek, intake of wekelijks consult. Dus wie weet tot snel, samen kunnen we het aan!

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.poweredbycarol.nl of neem contact op via mail@poweredbycarol.nl of 06-53258934.

Lees ervaringsverhalen
Anita Roodnat, 46 jaar uit Alblasserdam "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Rani Servranckx, 27 jaar "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Terug naar overzicht