Winkelwagen
Terug
1 november 2019

Center van de maand november: SlimFoodz

Ik vind het niet alleen belangrijk dat mijn klanten meer inzicht krijgen in hoe hun lichaam werkt, maar ook dat ze meer kennis krijgen over waar ze op moeten letten.

Deze maand is Slimfoodz in Heerlen het PowerSlim center van de maand.

Mijn naam is Saskia van Trigt en in 2018 ben ik gestart als PowerSlim coach in mijn eigen praktijk SlimFoodz. Inmiddels heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger voedingspatroon.

Zelf heb ik jaren geleden mijn eigen voedingspatroon van koolhydraatrijk, naar koolhydraatarm en eiwitrijk veranderd. Met het gewenste gewichtsverlies tot gevolg. Mijn interesse in voeding groeide. Ik heb me verder verdiept in hoe het lichaam voeding verwerkt en welk effect voeding heeft op je lichaam. Ik ben dan ook echt overtuigd van het feit dat de juiste voeding de basis is voor een gezonde en evenwichtige leefstijl.

In 2017 kwam ik in aanraking met de producten van PowerSlim. Ik was meteen onder de indruk, niet alleen van de resultaten, maar ook van de lekkere producten en bijbehorende recepten. Je gaat met PowerSlim namelijk niet minder eten, maar anders.

Persoonlijke begeleiding en aandacht voor de klant staan bij mij voorop. Ik vind het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen en het gevoel hebben dat ze de uitdaging niet alleen hoeven aan te gaan. Zo mogen klanten mij altijd een e-mail of WhatsApp bericht sturen wanneer ze vragen hebben maar ook als ze dat extra steuntje in de rug nodig hebben.

In het kennismakingsgesprek leg ik niet alleen uit hoe het PowerSlim programma werkt, maar luister ik ook naar het verhaal achter de persoon. Dit leidt tot een individueel advies op maat waarin ik samen met de klant tot concrete doelstellingen kom.

Tijdens de wekelijkse consulten bespreek ik de voortgang, behaalde resultaten en geef ik graag tips en adviezen. Ik vind het niet alleen belangrijk dat mijn klanten meer inzicht krijgen in hoe hun lichaam werkt, maar ook dat ze meer kennis krijgen over waar ze op moeten letten, bijvoorbeeld tijdens etentjes of in de supermarkt. Elke keer merk ik namelijk dat klanten in de supermarkt wel willen kiezen voor gezonde voeding, maar vaak niet goed weten hoe. Met de juiste kennis is het dan veel eenvoudiger om in de supermarkt meer verantwoorde keuzes te maken.

Ook na het behalen van het gestelde doel kunnen klanten op mijn steun en advies blijven rekenen.

Wil je samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.slimfoodz.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@slimfoodz.nl of bel met 06-28 25 67 05.

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht