Center van de maand oktober 2019: Bianca’s finishing touch

1 oktober 2019

Deze maand is Bianca’s finishing touch in Eindhoven het PowerSlim center van de maand oktober 2019.

Mijn naam is Bianca Aarts. Sinds 2013 ben ik met veel plezier PowerSlim voedingscoach en heb ik inmiddels heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl. Iedere keer weer blijft het bijzonder om te zien hoe iemand zijn doel bereikt en steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Ik ben er trots op dat ik daarin iets kan bijdragen en als ik zie dat iemand weer lekker in zijn vel zit geeft dat ontzettend veel voldoening.

Voordat ik besloot om het PowerSlim programma aan te bieden in mijn salon heb ik het eerst zelf uitgeprobeerd. Het leek me namelijk geweldig om mensen te begeleiden naar hun streefgewicht, en ervoor te zorgen dat ze zich weer mooi en zelfverzekerd voelen, maar dan wèl op een manier waar ik zelf 100% achter kon staan. En dat sta ik!

Niet alleen vanwege de resultaten, maar vooral ook vanwege het feit dat je gewoon lekker en gezond kunt blijven eten met 6 eetmomenten op een dag. Van klanten hoor ik dan ook vaak terug: “Dit voelt echt niet als een dieet!” En dat klopt, het is ook geen dieet. Het is een verandering van je voedingspatroon. Geen kwestie van minder, maar van anders eten. En ik leer je hoe!

PowerSlim is een programma dat je volgt onder begeleiding. Voor een optimaal resultaat is het niet alleen van belang dat het programma bij je past, maar natuurlijk ook dat wij samen een klik hebben. Voordat je start hebben we daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik leg je het programma uit en geef je tips en adviezen voor het beste resultaat. Samen kijken we hoe het programma inpasbaar is in jouw leven en stellen we haalbare doelen.

Wekelijks maken we een afspraak om jouw resultaten te bespreken, maar ook tussendoor ben ik er voor je. Het is jouw doel om je streefgewicht te behalen. Jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat is mijn doel. Voor vragen en support mag je me daarom altijd bellen, mailen of appen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding, ik heb dan ook veel contact met klanten. En juist dat contact maakt mijn werk als voedingscoach zo leuk.

Regelmatig krijg ik enthousiaste berichtjes of foto’s. Gister nog kreeg ik een berichtje van iemand die onverwacht uit eten ging, of ik even mee op de menukaart wilde kijken wat de beste keuze was. Ik vind het fijn dat ik op zo’n moment kan helpen, uiteindelijk komt dat het resultaat ten goede en klanten waarderen het enorm dat ik met ze meedenk.

Het PowerSlim programma is meer dan alleen het behalen van je doel. Je leert een gezond eetpatroon aan en verantwoorde keuzes te maken met als doel dit de rest van je leven vol te kunnen houden. Ik blijf je daarom ook na het behalen van je doel nog minimaal een jaar gratis begeleiden. Zo zorgen we er samen voor dat je je nieuwe levensstijl echt eigen maakt. Want eenmaal lekker in je vel, wil je dat natuurlijk ook zo houden.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op  www.biancasfinishingtouch.nl 

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

div> div> div>