Center van de maand september 2015: StelCoacht

11 september 2015

Stella Kolsteeg, eigenaresse van StelCoacht in Rotterdam, deelt enthousiast haar ervaring als PowerSlim-voedingscoach. Deze maand benoemen we StelCoacht tot PowerSlim-center van de maand september.

“Ik heb jaren gewerkt als accountmanager in de reclamebranche voor grote ketens. Totdat er iets begon te kriebelen. Ik wilde graag met mensen werken, mensen blij maken. Voeding is altijd mijn passie geweest, maar ook mijn valkuil. Eten is iets wat we altijd moeten blijven doen. Maar hoe kan je genieten en toch op gewicht blijven? Dat wilde ik graag weten en mensen met deze kennis coachen naar een betere versie van zichzelf. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik besloot om weer te gaan studeren en opende mijn praktijk in natuurvoeding onder de naam ‘StelCoacht’. Hier had ik ontzettend veel plezier in. Je kan met voeding zoveel bereiken, zeker als het gaat om je goed voelen. Hoe enthousiast mijn cliënten ook waren, de gedragsverandering doorzetten bleek best lastig. Natuurlijk wilden ze zichzelf uiteindelijk een gezonde leefstijl aanmeten, maar wat bleek? Ze wilden eigenlijk het liefst zo snel mogelijk die kilo’s kwijt. Er gaat niks boven natuurvoeding, maar omdat je al snel teveel gezonde voedingsmiddelen nuttigt, zoals noten, roomboter en avocado, gaat het afvalproces niet zo snel.

Via via kwam PowerSlim op mijn pad: een volledig wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, met snel resultaat en nog gezond ook. Ik was in eerste instantie enorm sceptisch, maar toch kriebelde ergens de nieuwsgierigheid. Het is een geweldige beslissing geweest om met PowerSlim te gaan werken. Mijn cliënten zien hun kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen en ik zie ze elke week blijer, energieker en met meer zelfvertrouwen binnenkomen én naar huis gaan.

Dat enthousiasme maakt het coachen ook zo ontzettend leuk. Samen bereiken we meer successen dan ooit. We gaan het afslanktraject echt samen in en ik word echt gezien als de ‘stok achter de deur’. Iedere week neem ik uitgebreid de tijd om met mijn cliënt de week bespreken. Omdat alle PowerSlim producten uit het assortiment op voorraad zijn, kunnen cliënten fijn bij mij ‘winkelen’. Het belangrijkste vind ik dat iemand zich op haar gemak bij mij voelt en dat er tijdens consulten ook gelachen kan worden. Coaching is voor mij dan ook echt elke dag een feestje.

Mijn expertise als natuurvoedingsadviseur komt in de opbouwfase het beste tot zijn recht. Gewicht verliezen is dan niet meer nodig, maar juist de balans vinden tussen gezond eten en genieten, daar help ik ze bij.

www.stelcoacht.nl

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

div> div> div>