Center van de maand september: Schoonheidsinstituut Marlotte

1 september 2020

Deze maand is Schoonheidsinstituut Marlotte in Sprundel het PowerSlim center van de maand september 2020. Gefeliciteerd!

Ik ben Charlotte Ros en sinds oktober 2010 gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Daarnaast ben ik ook schoonheidsspecialiste en sinds 4 jaar huidtherapeut. Een erg leuke combinatie welke heel goed samen gaan. Ik doe dit samen met mijn moeder die ook schoonheidsspecialiste en PowerSlim voedingscoach is. 
Onze praktijk is al sinds 1997 gevestigd in Sprundel (tussen Breda en Roosendaal). 

Ruim 10 jaar geleden kwam mijn moeder in aanraking met het PowerSlim programma. Ze had positieve ervaringen en wilde hier graag mee verder. Ik was toen nog sceptisch maar ze vond het juist ook erg interessant voor mij. Daarom vond ze het belangrijk dat ik samen met haar de trainingen ging volgen. Op onze eerste trainingsdag was ik al verkocht. Wat een inspiratie en energie kreeg ik van collega coaches en door al hun verhalen werd ik enorm geïnspireerd. Daarnaast vond ik ook de theoretische kennis over voeding en ons lichaam zeer interessant. 

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben we al heel wat vrouwen, maar ook mannen succesvol mogen begeleiden naar hun doel. Het leukste vind ik dat je mensen in positieve zin ziet veranderen: zelfverzekerder, trots, een nieuwe garderobe en vol energie. Dat geeft je elke keer als coach weer een trots gevoel! 

Ik help je graag op weg naar jouw doel, een gezonde levensstijl en een nog betere versie van jezelf. Dat onder persoonlijk begeleiding en met een gemakkelijk en goed vol te houden programma. Met PowerSlim ga je namelijk niet minder, maar anders eten. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en je eetpatroon is goed te combineren met een gezin. Dat maakt het goed vol te houden!

Komende maand vieren wij ons 10 jarig jubileum als PowerSlim voedingscoach en daar zijn we heel trots op! Dit jaar zit een feestelijke dag er helaas niet in, maar dat houden we je graag tegoed voor volgend jaar. Dat op een geheel nieuwe locatie! 

Wil jij jouw doel bereiken en jezelf weer goed en zelfverzekerd voelen? Wil jij graag een stok achter de deur, niet alleen tijdens, maar ook één jaar lang na het behalen van jou streefgewicht? Dan help ik je hier graag bij! Voor meer informatie kijk op www.instituutmarlotte.nl of bel of mail voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek naar 0165-387081 of info@instituutmarlotte.nl.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt