Winkelwagen
Terug
Diëtist PS. food & lifestyle
27 mei 2019

De nieuwste PowerSlim producten op een rij!

We vinden het belangrijk om ons assortiment constant te blijven verbeteren en zo te voldoen aan de behoefte van onze PowerSlimmers.

Je hebt ze misschien al wel voorbij zien komen; PowerSlim introduceerde onlangs een heleboel nieuwe producten. We vinden het belangrijk om ons assortiment constant te blijven verbeteren en zo te voldoen aan de behoefte van onze PowerSlimmers. Daarnaast blijven we ook op de hoogte van alle wetenschappelijke bevindingen omtrent gezonde voeding en ingrediënten waardoor we soms besluiten onze producten aan te passen.

Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld steeds meer producten die glutenvrij en/of sojavrij zijn. Zodat ook mensen die allergisch zijn of die om een andere reden geen gluten of soja willen of kunnen eten het PowerSlim programma zonder problemen kunnen volgen.

En last but not least, een beetje vernieuwing en nieuwe lekkere producten maakt het PowerSlimmen nog leuker!

We sommen alle nieuwe aanwinsten uit ons assortiment graag voor je op.

Scone 

Misschien heb je er al ooit eerder van gehoord, misschien ook niet. Scones zijn populair in o.a. Groot-Brittanië en worden vaak tijdens het ontbijt of bij de koffie gegeten. Een lekker, zoet broodje dat vaak wordt belegd met jam en clotted cream. Ga je als PowerSlimmer voor de typisch Britse twist? Beleg de scone dan met roomkaas light en de PowerSlim aardbeienjam. Zit je al in fase 2 en ga je liever voor Hollands? Dit zoete broodje is ook lekker met een plakje 30+ kaas!  

De PowerSlim scone is sojavrij.

PowerSlim scone met kaas

American pancake appel kaneel

Zelfgebakken pannenkoekjes in het weekend, wie wil dat nu niet? Met deze american pancakes verwen jij jezelf met een heerlijk ontbijtje! Lekker met bijvoorbeeld de karamel-zeezout stroop of een laagje PowerSlim chocoladepasta. Ook lekker met blauwe bessen en een toefje Griekse yoghurt (vanaf fase 2A).

De PowerSlim American pancakes appel-kaneel zijn sojavrij en glutenvrij.

Muesli bosvruchten

En we gaan nog even door in de ontbijtcategorie. Als vervanger van de rode vruchten muesli hebben we nu een bosvruchten muesli. Een mooie vervanger want deze muesli bevat slechts 3g koolhydraten en 86 kcal. Lekker voor wanneer je zin hebt in een zomers, fruitig ontbijtje!

De nieuwe PowerSlim muesli bosvruchten is glutenvrij.

Chocoladebroodje

Een heerlijk chocoladebroodje. Lekker als ontbijt, voor bij de koffie of als tussendoortje op het werk. Extra genieten doe je met een laagje PowerSlim chocoladepasta!

Het PowerSlim chocoladebroodje is sojavrij.

Rijstepap

De PowerSlim rijstepap heeft een verbeterde receptuur gekregen. Omdat uit marktonderzoek is gebleken dat PowerSlimmers liever iets minder zoete producten willen, houden wij hier met alle nieuwe ontwikkelingen rekening mee. De rijstepap sluit nu beter aan bij de wensen van onze PowerSlimmers. Maak de vernieuwde rijstepap nog lekkerder door er wat kaneel aan toe te voegen.

De verbeterde PowerSlim rijstepap is sojavrij en glutenvrij.

Flensje appel-karamel

Ook het flensje appel-karamel is door onze afdeling productontwikkeling onder handen genomen. Voor de liefhebbers van het ‘oude’ appel-karamel flensje is het misschien even wennen want vanwege nieuwe wetgeving kunnen we geen stevia meer gebruiken in deze receptuur. Desalniettemin geloven wij deze pannenkoekjes ook nu bij velen weer favoriet zullen zijn.

Het vernieuwde PowerSlim flensje appel-karamel is sojavrij en glutenvrij.

Aardbeienjam

De één belegt zijn brood liever met zoet, de ander liever met hartig. Voor de fans van zoet broodbeleg hadden we al aardbeienjam in ons assortiment. We hebben de receptuur verbeterd, de jam is nu gezoet met stevia en ook nog eens veel lekkerder geworden.

De PowerSlim aardbeienjam is glutenvrij.

Crackers

Ook de PowerSilm crackers hebben een verandering ondergaan. We hebben een nieuwe receptuur ontwikkeld waardoor de crackers een stuk luchtiger en knapperiger zijn geworden. Een heuse verbetering!

Daarnaast zijn de nieuwe PowerSlim crackers sojavrij.

PowerSlim crackers

Pindakaas

Hij stond al lang op het verlanglijstje van menig PowerSlimmer maar we zijn blij te kunnen melden dat ie er eindelijk is: pindakaas! De PowerSlim pindakaas bevat maar liefst 66% minder koolhydraten dan normale pindakaas. Daarnaast zit er ook nog eens 27% meer eiwit in.

Tip: lekker op sesam lijnzaadbrood met komkommer en sambal. Zit je al in fase 3C? Beleg je brood eens met pindakaas en banaan, een uitstekende combinatie!

Cheese onion minibites

Op veler verzoek zijn wij ook het assortiment hartige snacks onder handen aan het nemen. Onze diëtisten ontwikkelden een lekkere snack geschikt voor ieder moment. Deze Cheese-onion minibites zijn heerlijk voor ’s avonds op de bank, maar vanwege de kleine zakjes ook handig mee te nemen. Bijvoorbeeld voor naar het werk of als hartig tussendoortje tijdens een dagje weg.

De PowerSlim Cheese-onion minibites zijn sojavrij en glutenvrij.

Cheese onion minibites PowerSlim

Honing-mosterddressing

Een echte allemansvriend is deze PowerSlim honing-mosterddressing. Op deze manier geef je je salade of bijvoorbeeld wrap extra smaak. Hij smaakt ook heerlijk bij gerookte zalm of kip. Een portie bevat slechts 1,4 g koolhydraten.

Lees ervaringsverhalen
Patricia Klaasen, 54 jaar uit Raamsdonksveer "Na de zomervakantie zat ik niet lekker in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mirjam Padmos, 40 jaar uit Zwijndrecht "Na zoveel pogingen, is het me nu wél gelukt!*"

Wat ik ook probeerde, zelfs na zoveel goed bedoelde adviezen van verschillende diëtisten, lukte het afvallen niet. Ik besloot het PS. food & lifestyle programma te gaan volgen en in 4 á 5 maanden heb ik mijn doel behaald!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht