De dagen worden korter, de temperaturen dalen en we krijgen weer behoefte aan lekkere warme avondmaaltijden. De herfst is begonnen!
Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder. Wij hebben een weekmenu voor jou samengesteld welke perfect past bij de herfst.
Alle recepten zijn geschikt vanaf fase 1.
Maandag – Tagliatelle met stoofvlees en groenten
We trappen de week af met het recept: tagliatelle met stoofvlees en groenten. Een heerlijk recept met onze nieuwe PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle. Heb jij de spinazie pasta al een keer geprobeerd? De pasta bevat slechts 5g koolhydraten per portie en maar liefst 18g eiwitten.
Tip: maak een grotere portie stoofvlees en vries de rest in. Handig voor dagen dat je weinig tijd hebt!
Dinsdag – Noodlesoep met gekookt ei en paksoi
Met noodles kun je alle kanten op. Wij zijn fan van deze noodlesoep met een gekookt ei en paksoi! Ook lekker met tofu blokjes in plaats van ei.
Woensdag – Broccolistamppot met zalm
Zodra de temperaturen omlaag gaan worden de stamppotjes weer populair. Deze broccolistamppot met zalm mag niet ontbreken in jouw weekmenu. Binnen 20 minuten heb jij een lekkere én verantwoorde stamppot klaar.
Donderdag – Biefstuk met champignons en bloemkoolrijst
Een lekkere en verantwoorde maaltijd hoeft niet moeilijk te zijn. Met slechts een paar ingrediënten zet je een heerlijke biefstuk met champignons en bloemkoolrijst op tafel! Varieer door ook eens te kiezen voor broccolirijst.
Vrijdag – Spinazie tagliatelle met pittige garnalen en paksoi
Ziet dit er niet heerlijk uit? Deze spinazie tagliatelle met pittige garnalen en paksoi is een echte aanrader. Kook voor de rest van het gezin reguliere tagliatelle en jullie kunnen samen genieten van een lekkere pasta.
Zaterdag – Kip tandoori met snijbonen
Vandaag staat kip tandoori met snijbonen en rijst op het menu. Lekker, makkelijk en een feestje op je bord!
Zondag – Shakshuka
Ook zo dol op simpele en snelle gerechten? We sluiten de week af met deze heerlijke shakshuka. Weinig ingrediënten én een korte bereidingstijd van slechts 15 minuten. Ideaal voor de zondag!