Nieuw! In balans blijven met de producten van PS. life

23 november 2021

Het is jullie vast niet ontgaan dat we aan het veranderen zijn. Van PowerSlim naar PS. food & lifestyle. Een nieuwe naam, een nieuwe website, een nieuwe look, een nieuw kookboek... Maar er is meer.

PS. food & lifestyle staat voor jezelf goed voelen, volop energie hebben en blij zijn met wie én wat je in de spiegel ziet. Het is onze missie om mensen te helpen vitaal, zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan. We staan voor een langdurig resultaat en dit willen wij samen met jou bereiken door niet tijdelijk je eetpatroon en gewoontes aan te passen, maar door je levensstijl te veranderen.

Om jou te helpen jouw gezonde eetpatroon door te blijven zetten hebben wij speciaal voor jou een nieuwe productlijn ontwikkeld: PS. life.

Het oude vertrouwde

Het vertrouwde wat je van ons gewend bent blijft. Het PS. food & lifestyle programma met het grote assortiment aan lekkere producten. Deze producten zijn enkel verkrijgbaar wanneer jij ons programma volgt onder persoonlijke begeleiding van jouw coach. Juist die begeleiding van een coach vinden wij van essentieel belang bij het aanleren van een nieuwe levensstijl.

PS. life

Wanneer je eenmaal je doel bereikt hebt wil je dit natuurlijk ook vasthouden! In balans blijven noemen we dat. Soms wordt dit nog wel eens als lastiger ervaren dan het afvallen zelf. Je komt minder vaak bij je coach, stapt af van een wat ‘strikter’ eetpatroon en gaat meer reguliere producten toevoegen… maar de producten uit de supermarkt zitten stiekem vaak boordevol suikers. Met onze nieuwe producten van PS. life, willen we juist dat stukje ‘in balans blijven’ makkelijker maken.

Vanaf het moment dat je bijvoorbeeld weer graanproducten of een andere koolhydraatbron uit de supermarkt toevoegt aan je eetpatroon, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de crackers, muesli of pasta van PS. life te gebruiken. Je kunt het zo zien: de producten van PS. life zitten qua voedingswaarde tussen de producten van fase 1 en de supermarkt in. Ze bevatten minder koolhydraten en meer eiwitten dan producten uit de supermarkt. Maar méér koolhydraten en vezels en minder eiwitten dan de producten die je neemt tijdens fase 1 van het PS. food & lifestyle programma. Overleg samen met je coach wanneer je de overstap kunt maken naar de producten van PS. life.

Een ander voordeel is dat deze producten voor iedereen verkrijgbaar zijn. Ze zijn te bestellen bij een PS. food & lifestyle coach maar ook via onze webshop.

Producten

De nieuwe productlijn bevat uiteenlopende producten. Met lekkere granola’s, muesli’s, pasta’s, wraps, crackers en broodbakmixen is er voor ieder wat wils!

Granola’s en muesli’s

Met de granola’s of muesli’s van PS. life start je je dag goed! Reguliere muesli’s en granola’s zitten stiekem boordevol suikers, maar met deze producten maak je een goede keuze. De verschillende varianten zijn hoog in eiwitten en vezels en verlaagd in koolhydraten. Zo bevat bijvoorbeeld de PS. muesli honey & nuts 11,8 g eiwit, 7,2 g vezels en 9,8 g koolhydraten (per portie van 50g).

Er zijn vier verschillende varianten:

 • granola dark chocolate & berry
 • granola cinnamon apple & date
 • muesli honey & nuts
 • muesli cashew & apple

Pasta

Genieten zonder schuldgevoel met deze koolhydraat verlaagde pasta, die maar liefst 63% minder koolhydraten bevat dan reguliere pasta. Daarnaast is de pasta rijk aan eiwitten en vezels waardoor je lekker lang verzadigd bent en je bloedsuikerspiegel stabiel blijft.

In het assortiment zitten drie soorten pasta’s:

 • pasta penne
 • pasta risoni
 • pasta fusilli

Binnenkort verkrijgbaar!

Wraps

Met wraps kun je alle kanten op. Vul ze rijkelijk met groente en wat vlees of vis en je hebt in een handomdraai een lekkere en makkelijke maaltijd op tafel. Een bijkomend voordeel van deze wraps is dat ze ook nog eens gezond zijn. De wraps zijn met 4,4 g koolhydraten per portie koolhydraat verlaagd en daarnaast hoog in eiwitten en vezels.

Er is één variant beschikbaar, namelijk: PS. wraps mexican.

Crackers

De crackers zijn een ideale basis voor een gemakkelijk en snel ontbijt, lunch of tussendoortje. Daarnaast biedt het veel variatiemogelijkheden waardoor deze crackers nooit vervelen. Dat is maar goed ook want je kunt ze zo vaak eten als je wilt door het lage gehalte aan koolhydraten. Het hoge eiwit- en vezelgehalte maken deze crackers een verantwoord eetmoment.

Er zijn vier varianten:

 • crackers multi seed
 • crackers naturel
 • crackers cheese & pumpkin seed
 • crackers sunflower & pumpkin

Broodbakmixen

De broodbakmixen zijn weer terug van weg geweest. Met een sneetje brood kun je eindeloos variëren qua beleg. Probeer eens de combinatie rode biet, feta en walnoten. Zo heb je mooi meteen groenten verwerkt in je lunch. De broodbakmixen zijn eenvoudig te bereiden en door het brood zelf te maken smaakt de lunch smaakt nóg lekkerder. De broden hebben een verlaagd koolhydraatgehalte en zijn hoog in eiwitten. Dit maakt het een verantwoord eetmoment!

Er zijn twee soorten:

 • bread lower carb
 • bread protein rich

Ben je benieuwd naar de producten van PS. life en wil je ze uitproberen? Bekijk de producten hier of vraag ernaar bij je coach.

Probeer nu onze PS. life producten!

 1. Nieuw
  € 3,25
 2. Nieuw
  PS. mexican wraps
  Verpakt per 6 star_rate5
  € 4,49
 3. Nieuw
  PS. granola dark chocolate berry
  Verpakt per 1 star_rate5
  € 9,90
 4. Nieuw
  € 3,59
Bekijk alle producten

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt