Opties voor een PowerSlim proof datenight

Diëtist PS. food & lifestyle
8 februari 2021

Valentijn komt er weer aan! Ondanks dat we nu al zoveel mogelijk thuis zitten, is een extra gezellig avondje altijd een goed idee. In plaats van een restaurant ben je dit jaar aangewezen op je eigen keuken. Hieronder heb ik een aantal leuke ideetjes voor je opgesomd die geschikt zijn tijdens fase 1 van het PowerSlim programma. Romantisch avondje gegarandeerd!

Samen eten koken

Natuurlijk is het extra gezellig om samen een lekkere maaltijd te bereiden. Een goede reden om eens uitgebreid in de keuken te gaan staan. Muziekje aan en samen een heerlijk gerecht bereiden. Wat dacht je van een lekkere ossenhaasspies met chimichurri of een gevulde portobello met truffelrisotto?

Geen zin om te koken? Er zijn ook allerlei restaurants die heerlijke (Valentijn) menu’s thuis laten bezorgen. Kijk eens op de kaart of er wat koolhydraatarms tussen zit en verwen je lief met een avondje uit eten in je eigen huis.

Valentijn samen koken

Tapas

Het is ook heel gezellig om (samen) PowerSlim proof tapashapjes te maken en daarna natuurlijk lekker uitgebreid op te eten. Wat dacht je van gambaspiesjes, gehaktballetjes van tartaar, pittige kipspiesjes of gevulde eitjes als eiwitbron. Als groente kun je bijvoorbeeld denken aan gemarineerde champignons met olijfolie en knoflook, belegde komkommer met roomkaas light, tomaatjes uit de oven of courgettelinten opgerold met wat verse geitenkaas.

Oesters

Ik denk dat dit gerecht verder geen uitleg nodig heeft ;)

Oesters rockefeller

Hartjes cheesecake

Wil je je lief verrassen met een lekker zoet tussendoortje of toetje? Probeer eens deze aardbei kokos mini cheesecakes. Helemaal leuk in een hartjes bakvorm.

Thuis bios met (PowerSlim) chips

Na het eten samen op de bank een film kijken of Netflixen, dat klinkt ook heerlijk toch? Gelukkig kun je zelf ook genieten van een lekkere snack. Wat dacht je van paprika chips, de chocoladeparels of lekkere wafeltjes.

Fijne Valentijn!

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt