PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!

7 oktober 2021

Tijd voor verandering

De spiegel.. soms confronterend, soms je beste vriend en soms je vijand. Maar belangrijk om er af en toe even goed in te kijken. ­

En zoals jullie PowerSlimmers verandering in de spiegel terugzien, was het voor ons ook tijd om in de spiegel te kijken. Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren?

Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

PS. food & lifestyle

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Vanaf eind oktober gaan wij verder in een ‘nieuw jasje’.

Het vertrouwde wat je van ons gewend bent: jouw eigen persoonlijke coach, koolhydraatarme receptinspiratie en natuurlijk ons programma en de lekkere producten. Maar dan met een nieuwe look én een nieuwe naam.

Want wat jullie bereiken draait om veel meer dan je eetpatroon aanpassen en je doel behalen. Het draait om het aanleren van een nieuwe, gezonde levensstijl. Niet alleen je doel bereiken, maar jouw doel ook behouden.

Geen dieet maar de eerste stap naar een verandering van jouw levensstijl!

Wat betekent dat?

We lichten graag vast een klein tipje van de sluier.  

 

De producten en coaching blijven gewoon zoals je van ons gewend bent.. maar we breiden uit met een aantal extra’s. Stap voor stap vertellen we je meer.

Dus zorg ervoor dat je ons volgt, op Facebook, Instagram of geabonneerd bent op de nieuwsbrief.  Dan houden we je graag op de hoogte!

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt