PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!

7 oktober 2021

Tijd voor verandering

De spiegel.. soms confronterend, soms je beste vriend en soms je vijand. Maar belangrijk om er af en toe even goed in te kijken. ­

En zoals jullie PowerSlimmers verandering in de spiegel terugzien, was het voor ons ook tijd om in de spiegel te kijken. Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren?

Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

PS. food & lifestyle

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Vanaf eind oktober gaan wij verder in een ‘nieuw jasje’.

Het vertrouwde wat je van ons gewend bent: jouw eigen persoonlijke coach, koolhydraatarme receptinspiratie en natuurlijk ons programma en de lekkere producten. Maar dan met een nieuwe look én een nieuwe naam.

Want wat jullie bereiken draait om veel meer dan je eetpatroon aanpassen en je doel behalen. Het draait om het aanleren van een nieuwe, gezonde levensstijl. Niet alleen je doel bereiken, maar jouw doel ook behouden.

Geen dieet maar de eerste stap naar een verandering van jouw levensstijl!

Wat betekent dat?

We lichten graag vast een klein tipje van de sluier.  

 

De producten en coaching blijven gewoon zoals je van ons gewend bent.. maar we breiden uit met een aantal extra’s. Stap voor stap vertellen we je meer.

Dus zorg ervoor dat je ons volgt, op Facebook, Instagram of geabonneerd bent op de nieuwsbrief.  Dan houden we je graag op de hoogte!

Ervaringen van PS-ers
Happy New You
Harja Schipperen, 45 jaar uit Beegden "Ik durf het pashokje weer uit te komen* "

Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Chantalle Borst, 40 jaar uit Hillegom "Alles wat ik probeerde werkte maar kort*"

Alles wat ik al geprobeerd had werkte maar heel kort of helemaal niet. Nadat ik had gezien hoe mijn zus het PS. food & lifestyle programma volgde en daar hele mooie resultaten mee behaalde, dacht ik: ‘Dit kan ik ook’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt