Winkelwagen
Terug
20 juni 2022

PS. food & lifestyle vakantietips

Op vakantie tijdens het PS. food & lifestyle programma? Geen nood, want wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij zeker je vakantie goed door.

Eindelijk, het is zover! Je welverdiende vakantie staat voor de deur. Heerlijk genieten van de Spaanse zon, de Italiaanse kust of het ruige gebied in Scandinavië.

Maar hoe moet dat nu tijdens het PS. food & lifestyle programma? Geen nood, want wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij zeker je vakantie goed door. Zodat jij maar aan één ding hoeft te denken en dat is genieten!

Tips

Welke vakantiebestemming je ook hebt, met de volgende basisregels kom jij zeker je vakantie goed door. Neem je PS. food & lifestyle producten mee in je koffer en stel verder je maaltijd samen door een keuze te maken uit de volgende producten:

 • (Magere) kwark of yoghurt

 • Gekookt/gebakken ei, roerei

 • Mager vlees en vleeswaren, bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas, kalfslap met groente of een salade met kip of kalkoenfilet

 • Vis, schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld een salade met tonijn, een stuk witvis met groentes of scampi’s met groentes of salade

 • Rauwkost en groentes

En houd je verder aan het volgende:

 • Vermijd alcohol en drink voldoende water. Voeg komkommer en munt toe voor een lekkere frisse smaak

 • Drink koffie, thee of water

 • Niets is zo verleidelijk als een buffet. Vaak zijn je ogen groter dan je maag. Luister goed naar je hongergevoel anders is de kans groot dat je alleen nog maar eet omdat het allemaal zo lekker is

 • Loop bij het ontbijt de versgebakken broodjes, pannenkoeken en gebakjes voorbij en kies voor magere kwark of naturel yoghurt, rauwkost, vleeswaren en eieren

 • Salades passen goed in het PS. food & lifestyle programma. Neem alleen geen croutons en vraag olie en azijn in plaats van dressing

 • Ook toetjes zijn een grote verleider op het menu. Ben jij dol op zoet? Zorg dat je voldoende van jouw favoriete zoete PS. food & lifestyle snacks meeneemt zodat ook jij iets lekkers kunt nemen na de maaltijd zonder de fout in te gaan

 • Neem voor de luie stranddagen de PS. food & lifestyle ready-to-go flesjes, zakjes chips en repen mee

Wil je meer tips voor onderweg of voor het reizen met het vliegtuig tijdens het PS. food & lifestyle programma? Download dan hieronder onze uitgebreide vakantie tips!

Download Vakantietips

Beweging

Maak er gebruik van dat je in een prachtige omgeving op vakantie bent en ga het ook zien en ontdekken. Je kunt natuurlijk een auto huren om de boel te verkennen, maar je ziet pas echt veel op de fiets of te voet.

En de leukste bonus is misschien nog wel dat je een hoop extra calorieën verbrandt. Je blijft ook makkelijker en beter in ketose tijdens het PS. food & lifestyle programma. Heerlijk wandelen over het strand met de zonsondergang of naar dat pittoreske dorpje op jullie gehuurde fietsen. Of in de vroege ochtend lekker baantjes trekken in het zwembad als het nog niet zo druk is. Klinkt als best te doen, toch? In onze uitgebreide vakantietips lees je meer over verschillende manieren van bewegen tijdens je vakantie en de hoeveelheid calorieën die je kunt verbranden tijdens de activiteiten.

Lees ervaringsverhalen
Edith Weber, 57 jaar uit Oss "Ik wilde geen hongergevoel en sporten vind ik niet leuk*"

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken en mijn man at hetzelfde als ik. Alleen mijn maaltijden werden bereid met de PS. food & lifestyle producten, en hij nam dan bijvoorbeeld gewone rijst.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Maurick Janssens, 28 jaar uit Oosterhout "Mijn bruiloft motiveerde me om de draad op te pakken*"

Nadat wij voor de tweede keer onze bruiloft hadden verplaatst, ben ik mijn trouwpak nogmaals gaan passen. Tot mijn grote schik kwam ik erachter dat die niet meer lekker zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht