We zijn live! PS. food & lifestyle

25 oktober 2021

We hebben iets te vieren, we zijn live! Na 14 jaar de naam PowerSlim te hebben gedragen, gaan we vanaf vandaag verder als: PS. food & lifestyle!

PS. food & lifestyle

De wereld om ons heen verandert snel, en ook wij zijn de afgelopen jaren volop veranderd. Het was tijd om onszelf eens goed in de spiegel aan te kijken. Wie zijn we nu eigenlijk en waar staan we voor? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn?

We kwamen erachter dat onze naam niet meer paste bij de manier waarop wij tegen de wereld kijken. Daarom zijn we met onszelf aan de slag gegaan, en met die kennis gaan we graag aan de slag met jou.

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Een nieuwe naam, een nieuwe look en nog heel veer meer …

Gezonde levensstijl

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Het is onze missie om mensen te helpen vitaal, zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan.

Wij gaan graag op zoek naar jouw mooie zelfbeeld. Dat is maatwerk. Samen kijken we wat daarvoor nodig is en wat de manier is om daar te komen. Wie ben je, wat drijft je, wat eet je, welke beweging past bij jou, hoe wil je gemotiveerd worden?

Geen quick fixes maar een langdurig resultaat. Dat doe je door niet tijdelijk je eetpatroon en gewoontes aan te passen, maar door je levensstijl te veranderen. En een gezonde levensstijl draait niet alleen om voeding, maar bijvoorbeeld ook beweging en voldoende slaap en ontspanning zijn belangrijke factoren.

Voor ons een reden om PowerSlim te vernieuwen en onszelf in een nieuw jasje te steken. Want wij zijn er niet alleen voor je wanneer je wilt afvallen, maar voor iedereen die zijn gewicht wil behouden én zich geweldig wil voelen. Dat is PS. food & lifestyle.

 

Je doel bereiken én behouden

Wij willen iedereen helpen lekker in zijn vel te blíjven zitten, ongeacht of je je doel nog moet bereiken of al zo ver bent. Met PS. food & lifestyle staan we altijd voor je klaar!

PS. food & lifestyle program

Je doel bereiken met behulp van het PS. food & lifestyle program. Wekelijks persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach, die jou een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm eetpatroon aanleert. Er staat je niks meer in de weg om jouw doel te bereiken!

De producten van PS. food & lifestyle helpen je daarbij. Dezelfde 140 producten die we ook nu al in ons assortiment hebben, maar dan in een ander jasje. Je kunt dus gewoon lekker blijven genieten van jouw favoriete melkchocolade chunk. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar wanneer jij ons programma volgt onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. Want juist die persoonlijke begeleiding is zo belangrijk om een gezonde levensstijl aan te leren.  

Vind hier een coach bij jou in de buurt.

Je geweldig blíjven voelen!

Het bereiken van je doel is één ding. Vaak horen we jullie zeggen dat ‘in balans blijven’ misschien nog wel lastiger is. Maar ook daar kunnen we je bij helpen.

Natuurlijk geeft een PS. coach een jaar lang nabegeleiding na het behalen van je doel, maar binnenkort voegen we ook extra producten toe aan ons assortiment. PS. life. Lekker, verantwoord en een beter alternatief dan de producten uit de supermarkt.
Deze producten zijn voor iedereen verkrijgbaar en te bestellen bij een PS. coach, via onze webshop en de PS. app.

Nieuw!

Komende periode zul je PS. food & lifestyle steeds vaker terug gaan zien en voegen we stap voor stap nieuwe extra’s toe. Wat kun je verwachten? We vertellen je graag alvast meer!

  • Ons eigen kookboek
    Met daarin 70 koolhydraatarme recepten en handige tips en adviezen om in balans te blijven. Dit kookboek ligt vanaf 26 oktober ook in de boekhandel en is natuurlijk ook op onze website en bij onze PS. coaches verkrijgbaar. 
  • De PS. app
    Er is al vaak naar gevraagd, maar nu gaat hij er dan echt komen: onze eigen app. Volg jij het PS. food & lifestyle program? Dan ontvang je wekelijks een gepersonaliseerd weekmenu. Je kunt zelf jouw eigen eetdagboekje bijhouden, je voortgang inzien en inspiratie halen uit meer dan 1.500 recepten.
  • Producten om in balans te blijven
    De producten van PS. life zijn speciaal ontwikkeld om jouw gezonde eetpatroon door te zetten en in balans te blijven. Met onder andere lekkere granola’s, muesli’s, pasta’s, wraps en crackers. Zodat je ook makkelijk en verantwoord je nieuwe levensstijl kunt voortzetten.

Alles om een gezonde levensstijl nóg makkelijker te maken! Samen gaan we ervoor.

Ervaringen van PS-ers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 30 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt