Winkelwagen
Terug

Pannenkoekjes met gepocheerd ei en gegrilde asperges

Fase 1
Pannenkoekjes met gepocheerd ei en gegrilde asperges
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak er twee kleinere pannenkoekjes van. Breng een pan met water aan de kook. Zet het water, zodra deze kookt, op laag vuur. Maak met behulp van een lepel een draaikolk in het kokende (niet bubbelende) water. Breek het ei en laat rechtstreeks in de draaikolk glijden. Haal het gepocheerde ei er na circa 3-4 minuten met een schuimspaan uit en laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Verhit ondertussen een halve eetlepel olijfolie in een grillpan en gril de asperges circa 4-5 minuten. Serveer de pannenkoekjes met het gepocheerde ei, de groene asperges en rucola.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met wat sesamzaadjes en pompoenpitten.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
  • 1 ei
  • 150 g groene asperges
  • 10 g rucola
  • 1 ½ el olijfolie
Voedingswaarde per persoon
Energie
357 Kcal
Vet 21,3 g
Koolhydraten 8,8 g
Vezels 3,5 g
Eiwitten 31,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pannenkoekjes met gepocheerd ei en gegrilde asperges
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.