Winkelwagen
Terug

Panzanella met geitenkaas, courgette en cherrytomaatjes

Fase 1
Panzanella met geitenkaas, courgette en cherrytomaatjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Snijd de courgette in kleine stukjes, de cherrytomaatjes in kwarten, pers de knoflook, snipper de rode ui en hak de basilicum fijn. Smeer het brood in met de geperste knoflook en snijd het vervolgens in stukjes van circa 2 bij 2 cm. Meng de stukjes brood in een kommetje met 1 el olijfolie, het citroensap en peper en zout. Bak in de pan voor circa 5-10 minuten. Voeg de laatste 5 minuten de rest van de olijfolie, basilicum en de courgette toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de laatste 2 minuten de tomaten toe. Doe alles in een diep bord en verdeel de geitenkaas en de rode ui eroverheen. Besprenkel met de balsamicoazijn.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle witbrood
  • 40-50 g verse geitenkaas
  • 50 g courgette
  • 50 g cherrytomaatjes
  • 1½ el olijfolie
  • ½ teentje knoflook
  • ¼ rode ui
  • 1 tl citroensap
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 g verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
470 Kcal
Vet 30,2 g
Koolhydraten 13,6 g
Vezels 26,2 g
Eiwitten 22,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panzanella met geitenkaas, courgette en cherrytomaatjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.