Winkelwagen
Terug

Panzanella met zwarte olijven en tonijn

Fase 1
Panzanella met zwarte olijven en tonijn
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Scheur het witbrood in stukjes en gril eventueel kort onder een contactgrill. Snijd de cherrytomaatjes in partjes, de komkommer in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Maak een dressing door de olijfolie te mengen met de witte wijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de cherrytomaatjes, komkommer, olijven en rode ui over een diep bord. Voeg de tonijn en stukjes brood hier aan toe en besprenkel met de dressing.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle witbrood
  • 40-50 g tonijn uit blik op water
  • 75 g cherrytomaatjes
  • 100 g komkommer
  • 20 g zwarte olijven
  • ¼ rode ui
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • ½ el witte wijnazijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
413 Kcal
Vet 22,3 g
Koolhydraten 10,8 g
Vezels 29,4 g
Eiwitten 27,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panzanella met zwarte olijven en tonijn
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.