Winkelwagen
Terug

Pesto-risoni met asperges en kabeljauw

Fase 3
Pesto-risoni met asperges en kabeljauw
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de risoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de verse pesto. Breng de asperges op smaak met peper en zout. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak hierin de asperges gaar. Hak de peterselie grof en breng de kabeljauw op smaak met peper en zout. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit hierin kort de peterselie en citroenschillen. Haal uit de pan, voeg de kabeljauw toe en bak gaar. Serveer de pesto-risoni met de asperges en kabeljauw. Garneer met de gebakken peterselie en citroenschillen.
Ingrediënten
  • 50 g PS. life risoni
  • 150-200 g kabeljauw
  • 150 g groene aspergetips
  • 30 g verse pesto
  • 2 el verse peterselie
  • 1 el citroenschillen
  • 1 ½ el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
577 Kcal
Vet 29,8 g
Koolhydraten 18,4 g
Vezels 19,1 g
Eiwitten 49,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pesto-risoni met asperges en kabeljauw
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.