Winkelwagen
PS. PROGRAMMA

Re-boost pakket NL

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms een uitdaging kan zijn om je streefgewicht te behouden. Onder begeleiding van jouw voedingscoach ben jij met dit Re-boost pakket en het bijbehorende programma in twee weken weer back on track! Wij geven je graag dat duwtje in de rug om te herpakken en vol te houden.


Het pakket bevat:

  • 14 PS. food & lifestyle dagdoosjes
  • 2 weekmenu’s en 14 recepten
  • Duidelijke uitleg en aanvullende tips
  • Handige boodschappenlijstjes
  • Benodigde supplementen

Via je coach

Wil je dit product graag bestellen?

Dit product is exclusief verkrijgbaar bij een PS. food & lifestyle coach. Volg je het PS. food & lifestyle programma of heb je dit in het verleden gevolgd? Log dan in met jouw e-mailadres. Of zoek een coach bij jou in de buurt voor persoonlijke begeleiding.

In 14 dagen maak je de perfecte herstart om die overtollige kilo's weer kwijt te raken. Door een maximale inname van 30 gram koolhydraten per dag ben je binnen no-time weer back on track! Je krijgt een voedingsplan gebaseerd op zes eetmomenten per dag. Voor elke dag heb je een dagdoosje gevuld met vijf PS. food & lifestyle producten. De avondmaaltijd bestaat uit een eiwitbron (vlees, vis of ei) aangevuld met groenten. De benodigde supplementen PS. Multivitamine en AcidoFit zorgen voor een optimaal verloop van het programma. Na het programma bouw je samen met je coach weer stap voor stap op naar een regulier koolhydraatarm voedingspatroon.

PowerSlim Nederland B.V. onder de handelsnaam PS. food & lifestyle neemt een aantal contra-indicaties in acht met betrekking tot het gebruik van haar producten. PS. food & lifestyle raadt de consument aan om in geval van twijfel over het gebruik van de producten, contra indicaties en/of medicatie contact op te nemen met een PS. food & lifestyle coach/diëtist of een arts te raadplegen alvorens de producten te gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Re-boost pakket NL
Uw waardering