Winkelwagen

 

RETOUREN

 

 1. Herroepingsrecht

  Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Retourkosten zijn voor eigen rekening tevens als extra kosten die gemaakt zijn afwijkend van de standaard verzendwijze indien daarvoor gekozen. 

  Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PS. food & lifestyle geretourneerd worden. Binnen verpakkingen dienen gesloten te zijn. Geopende verpakkingen worden niet gecrediteerd.

  Ingeval van geopende of beschadigde producten, kunnen de kosten hiervan in mindering worden gebracht op het verschuldigde orderbedrag.

  Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je het "Herroepingsformulier" downloaden en invullen of contact met ons opnemen via klantenservice@psfoodandlifestyle.com. Gelieve een reden op te geven waarom je de producten wilt retourneren. Als bijlage dien je bewijs mee te sturen dat de producten bij ons ingekocht zijn zoals een aankoopbewijs, bankafschrijving etc. Wij zullen na ontvangst van de producten, mits deze in goede staat retour zijn gekomen, het verschuldigde orderbedrag terug aan je overmaken.

  Terugbetaling geschiedt binnen 14 dagen na melding van de herroeping, mits de producten zijn ontvangen. Indien je slechts een deel van de bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet gecrediteerd.

  De betaling geschiedt middels hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.

  Producten kunnen verstuurd worden naar het adres hieronder:

  PS. food & lifestyle
  T.a.v. Retouren
  Park Forum 1057
  5657 HJ Eindhoven
  The Netherlands

  Naast ons formulier kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 2. Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Volg voor een juiste afhandeling van jouw retour onderstaande stappen.

  Voor meer informatie en termijnen zie “Herroepingsrecht”

  Stap 1: Mail klantenservice@psfoodandlifestyle.com met als bijlage het “Herroepingsformulier” en een bewijs van aankoop.

  Stap 2: Verpak de producten die je wilt retourneren in een doos zodanig dat de producten goed beschermd worden en voeg het ingevulde “Herroepingsformulier” toe aan het pakket. Voor eventuele schade kunnen wij kosten in mindering brengen op het verschuldigde orderbedrag.

  Stap 3: Stuur het pakket retour via een zelfgekozen vervoerder, de retourkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar je track & trace code goed totdat wij de bestelling retour hebben ontvangen.

  Stap 4: Na ontvangst van de goederen door PS. food & lifestyle volgt de terugbetaling.

 3. Hoeveel dagen heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

  Is het product niet wat je ervan verwacht had? Of heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Geen enkel probleem! Je hebt het recht om binnen 14 dagen je bestelling of een deel ervan te retourneren.

 4. Wanneer krijg ik het aankoopbedrag op mijn rekening gestort?

  Zodra wij de retour hebben verwerkt, wordt er direct een creditnota gemaakt. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat je het aankoopbedrag op je rekening ontvangt.

 5. Moet ik retourkosten betalen?

  Wanneer je je bestelling of een deel ervan retour stuurt, krijg je van ons het gehele aankoopbedrag retour incl. verzendkosten. De kosten voor de retourzending zijn wel voor eigen rekening.