Winkelwagen
Terug

Romige penne met kip en champignons

Fase 1
Romige penne met kip en champignons
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
40%
Bereiding
Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in plakjes, de kipfilet in stukjes en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de kipfilet toe en bak rondom goudbruin. Voeg de champignons toe en bak totdat de kipfilet en champignons gaar zijn. Voeg de kookroom toe en breng op smaak met peper en zout. Schep de penne door het kipmengsel en verhit nog circa 1-2 minuten. Garneer met de basilicum.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 40-50 g kipfilet
  • 200 g champignons
  • 2 el kookroom light
  • ½ teentje knoflook
  • 1 ½ el olijfolie
  • 1 takje verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
352 Kcal
Vet 19,3 g
Koolhydraten 7,7 g
Vezels 5,8 g
Eiwitten 35,4 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Romige penne met kip en champignons
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.