Winkelwagen

 

PS. afslankprogramma

 • Persoonlijke begeleiding van jouw coach
 • Voedingsplan op maat
 • Makkelijk, lekker en gezond
 • Koolhydraatarm en eiwitrijk
 • Een jaar lang nabegeleiding van je coach

Zoek een coach in de buurt

Wat is het PS. afslankprogramma?

Samen met je coach naar een blijvend resultaat

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. We leren je een gezond eetpatroon aan, waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten.

Samen met jouw coach maak je een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doel en jouw wensen. Met een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven én bij je past. Zodat je het ook gemakkelijk volhoudt, tijdens het programma maar ook daarna. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, waarbij genieten mag.

Je doorloopt drie verschillende fases in het programma. Je gebruikt de producten van PS. food & lifestyle (aangevuld met o.a. groenten) en bouwt stap voor stap op naar een regulier eetpatroon. En ook na het behalen van je streefgewicht sta je er niet alleen voor, jouw coach blijft je nog een jaar lang nabegeleiding geven. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

PS food lifestyle coaching

Al 108.000 mannen en vrouwen gingen je voor.

Hoe werkt het?

Jouw eigen coach

Je hoeft het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon iemand nodig. Die je uitleg geeft, je motiveert en jou de tips en adviezen geeft waarnaar je op zoek bent. Wekelijks bespreek je samen met jouw eigen coach je vorderingen, vragen en de volgende stappen, en word er een meting uitgevoerd waarbij en naar jouw lichaamssamenstelling wordt gekeken.

Met meer dan 400 coaches in Nederland en België zit er ook een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zoek een coach in de buurt

Persoonlijk voedingsplan

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Samen met je coach stel je een op maat gemaakt voedingsplan op, dat op jouw lijf geschreven is. Of je nu drie kinderen hebt, onregelmatige werktijden hebt of vegetariër bent. Samen gaan we op zoek naar een eetpatroon dat bij jou past!

Gezond-lekker eten PS. food & lifestyle

Gezond én lekker eten

We leren je een gezond eetpatroon aan, met veel eiwitten en weinig koolhydraten. Je hebt ongeveer zes eetmomenten per dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Je kunt kiezen uit 140 producten zoals wraps, crackers, muesli, rijst en tussendoortjes.

Daarnaast bieden we je volop inspiratie voor heerlijke recepten. Die vooral lekker en makkelijk zijn, snel op tafel staan en geschikt zijn voor het hele gezin.

Wist je dat ... je lichaam overschakelt op de vetverbranding wanneer het een minimum aantal koolhydraten binnen krijgt? Door voldoende eiwitten te blijven eten behoud je je spiermassa en voorkom je het jojo-effect.

Je resultaten behouden

Je investeert in jezelf en natuurlijk wil je dat het resultaat blijvend is. Daarom zijn we er ook voor je ná het behalen van je streefgewicht. Jouw coach geeft je nog een jaar lang nabegeleiding, zodat het jou ook lukt om op gewicht te blijven. Om je hierbij extra handvatten te bieden kun je gebruik maken van de PS. life producten.

 

Benieuwd of PS. food & lifestyle iets voor jou is?

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt.

Zoek een coach

Met meer dan 300 PS. food & lifestyle coaches, zit er ook een coach bij jou in de buurt. Plan een kennismakingsgesprek en kom er achter hoe we jou kunnen helpen.

Wat kun je verwachten?

 • Starterspakket: 7 dagdoosjes + kookboek
 • Voedingsplan op maat
 • Wekelijks consult met jouw coach
 • Toegang tot vele koolhydraatarme recepten
 • Keuze uit 140 producten met een verlaagd koolhydraatgehalte
 • Eén jaar lang nabegeleiding