Winkelwagen
Terug

Winterse pastasalade met boerenkool

Fase 1
Winterse pastasalade met boerenkool
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten, hak de knoflook fijn en snipper de ui. Verhit de helft van de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de ui zachtjes aan. Voeg de champignons en boerenkool toe en bak 4-5 minuten mee. Bak ondertussen in een koekenpan de reepjes ham goudbruin in de overige olijfolie. Voeg deze vervolgens, samen met de penne, toe aan de boerenkool en breng op smaak met wat peper, zout en de truffelolie.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 40-50 g hamreepjes
  • 50 g boerenkool
  • 125 g champignons
  • ¼ ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 el truffelolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
396 Kcal
Vet 23,5 g
Koolhydraten 10,8 g
Vezels 6,6 g
Eiwitten 33,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winterse pastasalade met boerenkool
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.