Winkelwagen
Terug

Wrap met kipfilet en yoghurt-knoflookdressing

Fase 1
Wrap met kipfilet en yoghurt-knoflookdressing
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Breng de kipfilet op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Maak ondertussen een yoghurtdressing door de Griekse yoghurt te mengen met de knoflook, het citroensap, peper en zout. Snijd de komkommer in plakjes, de tomaat in stukjes en de rode ui in halve ringen. Verdeel de sla, komkommer, tomaat en rode ui over de wrap. Snijd de kipfilet in reepjes en leg bovenop de groenten. Maak af met de yoghurtdressing en breng eventueel nogmaals op smaak met peper en zout.
Tip: Vanaf fase 2A lekker met een eetlepel geraspte kaas 30+.
Ingrediënten
  • 1 PS. food & lifestyle wrap
  • 40-50 g kipfilet
  • 100 g komkommer
  • 75 g tomaat
  • 20 g ijsbergsla
  • ¼ rode ui
  • ½ teentje knoflook
  • 1 tl citroensap
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 el olijfolie
  • Snufje paprikapoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
346 Kcal
Vet 20,5 g
Koolhydraten 9,3 g
Vezels 15,0 g
Eiwitten 26,9 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wrap met kipfilet en yoghurt-knoflookdressing
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.