Winkelwagen
Fit4lady Goirle
0
Gespecialiseerd in
Gewichtsconsulent
Leefstijl coach
Sportcoach
Margriet Diepeveen - Van Tuil

10 jaar geleden stopte ik met mijn baan en besloot een andere weg in te slaan. Een baan in de voeding sprak me aan, omdat ik zelf altijd een jojoër ben geweest. Dat ik in de sportwereld terecht zou komen, had ik niet voorzien!

Ik opende 9 jaar geleden mijn eigen dames sportschool en tegelijkertijd begon ik met voedingscoaching met PS. food & lifestyle. Voorheen was ik niet veel met sport bezig, maar inmiddels heb ik echt de passie voor sport in combinatie met voeding ontdekt!

Wil jij ook in balans komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen zorgen we er voor dat jij je weer lekker in je vel voelt!

Margriet helpt je graag!
De coaches van Fit4lady Goirle
Denise Ordelman

Ik merkte dat ik het motiveren van onze leden erg leuk vond en besloot om ook de opleiding tot PS. food & lifestyle coach te volgen. Daarna ben ik direct gestart met coachen. Ik word heel enthousiast van het begeleiden van mensen naar hun doel en zie hier ook mijn toekomst in.

Inmiddels ben ik mede-eigenaresse van Fit4lady Leusden & Lunteren. Mijn plannen zijn om naast de huidige vestigingen succesvol te houden, in de toekomst ook uit te gaan breiden naar nog meer vestigingen. Wanneer zie ik jou en gaan wij samen jouw avontuur aan?

Guusje van der Burg

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een gezonde leefstijl na te streven, met ál die verleidingen waar we aan worden blootgesteld. Overal om ons heen is eten en drinken, om daar de juiste keuzes in te (blijven) maken is ontzettend moeilijk.

Ik heb erg veel zin om jou hierin te begeleiden! Bij hart for her kunnen we het voedingsgedeelte combineren met beweging, perfect toch?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-