Fit4lady Leusden
0
Gespecialiseerd in
Gewichtsconsulent
Leefstijl coacg
Leefstijl coach
Specialist in emotie-eten
Sportcoach
Margriet Diepeveen - Van Tuil

10 jaar geleden stopte ik met mijn baan en besloot een andere weg in te slaan. Een baan in de voeding sprak me aan, omdat ik zelf altijd een jojoër ben geweest. Dat ik in de sportwereld terecht zou komen, had ik niet voorzien!

Ik opende 9 jaar geleden mijn eigen dames sportschool en tegelijkertijd begon ik met voedingscoaching met PS. food & lifestyle. Voorheen was ik niet veel met sport bezig, maar inmiddels heb ik echt de passie voor sport in combinatie met voeding ontdekt!

Wil jij ook in balans komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Samen zorgen we er voor dat jij je weer lekker in je vel voelt!

Margriet helpt je graag!
De coaches van Fit4lady Leusden
Jeanet Hardeman

Sinds 2020 ben ik bij hart for her aan het werk. Gezonde voeding en sport heeft me altijd al geïnteresseerd, dus dit paste goed bij mijn eigen leefstijl.

PS. food & lifestyle biedt zoveel variatie en het mooiste is dat je tijdens het programma geen honger ervaart. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en word helemaal gelukkig als ik ze zie stralen zodra zij hun streefgewicht hebben behaald. En dat allemaal door bewuster en gezonder te eten!

Mijn missie is om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen, door ze bewust te maken wat voeding en beweging met je kan doen. Op naar een vernieuwde versie van jezelf!

Denise Ordelman

Ik merkte dat ik het motiveren van onze leden erg leuk vond en besloot om ook de opleiding tot PS. food & lifestyle coach te volgen. Daarna ben ik direct gestart met coachen. Ik word heel enthousiast van het begeleiden van mensen naar hun doel en zie hier ook mijn toekomst in.

Inmiddels ben ik mede-eigenaresse van Fit4lady Leusden & Lunteren. Mijn plannen zijn om naast de huidige vestigingen succesvol te houden, in de toekomst ook uit te gaan breiden naar nog meer vestigingen. Wanneer zie ik jou en gaan wij samen jouw avontuur aan?

  • Hamersveldseweg 58a
  • 3833 GS Leusden
Online coaching mogelijk!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

-